Godmorgon världen!

Nu sitter jag och Linda på hostellet och äter en frodig frukost bestående av bananpankaka, frukt, mackor, kaffe och juice.

Idag skall vi hyra cykel och cykla runt ön, såklart även sola och bada. Bra dag i paradiset helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 61 Readers

Likes

Comments

Idag anlände jag och Linda ön gili efter ett par dagar runt om Bali.

Lite info om Gili T

Gili Trawangan är en ö i Indonesien. Den ligger i provinsen Nusa Tenggara Barat, i den sydvästra delen av landet, 1 000 km öster om huvudstaden Jakarta. Arean är 15,0 kvadratkilometer.

Terrängen på Gili Trawangan är platt. Öns högsta punkt är 75 meter över havet. Den sträcker sig 2,5 kilometer i nord-sydlig riktning, och 1,8 kilometer i öst-västlig riktning.

Havet omkring det olika Gili öarna (de är 3 stycken) är även bland det mest berika stället för sköldpaddor i världen. Förra året såg jag ett par så hoppas på att Linda har samma tur iår!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Men vi har haft så sjukt dåligt wi-fi på många ställen att det inte varit roligt att försöka hålla bloggen uppe. Men igår köpte jag simkort med internet så tänkte försöka sätta igång med att uppdatera.

Tänkte slänga upp några inlägg om varje ställe vi varit på som en liten summering med bilder och tips.

Förresten vi är i Bali nu som ligger i Indonesien. Haft 2 nätter här hittills 

  • 82 Readers

Likes

Comments

Igår kom vi fram till Phuket och skall stanna här totalt 4 nätter. Vi bor över en nattklubb helt sjukt men det är as ballt tänkte kunde slänga upp lite bilder på det imorgon.
Vi mår super bra nu i alla fall och ingen är längre sjuka. Vi sa precis det, att jag längre inte har hosta. Efter 2 veckor har det liksom blivit vana att hosta sönder, men nu mår jag braaaaaa

  • 141 Readers

Likes

Comments

Nu har vi "gjort" Koh Lanta.
Vi hade hopp om att det skulle bli många aktiviteter och åka runt mycket på ön men pga det dåliga vädret blev det rätt enformigt..
Men vi bodde på ett chill hostel och träffade på sköna människor som gjorde vistelsen bättre.

Har inte så mycket mer att säga om Koh Lanta, det är super fin ön men ett bättre alternativ för äldre än för oss.

Slänger upp ett par bilder från dagarna här.

  • 146 Readers

Likes

Comments

Nu sitter vi redo i lobbyn och väntar på att börja gå ner mot piren. Där vi skall ta en båt som tar oss till Koh Lanta.
Skall bli skönt att komma till ett lugnt och harmoniskt ställe efter stannat här på phi phi lite för länge.
Uppdaterar mer när vi är på plats.

  • 158 Readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag relativt tidigt vilket var skönt. Bestämde mig för att gå ner till poolen direkt för att pressa lite idag (eftersom jag inte varit i solen på 3 dagar).

Igår åkte Hanna och Amanda på någon form av matförgiftning och inatt blev Linda också dåligt. Så vi har verkligen haft sjukstuga.
Jag är glad för jag börjar må riktigt bra "bara" lite hosta kvar.

Så idag hänger jag och Hanna vid poolen som är precis vid havet dessutom. Ligger bara och gottar oss, sedan skall jag nog ta mig upp till view pointen. Hoppas jag kan få med mig någon.

Likes

Comments

Igår lämnade vi 4 tjejer Krabi. Vi har ju varit ett stort gäng som hängt dom senaste dagarna men igår skiljdes vi alla åt. Några skulle till Phuket, vi till phi phi och några skulle stanna.

Så nu är vi på plats på phi phi Island och gottar oss. Igår blev det strand party och sådär. Kvällen blev rätt lång för efter festandet hamnade vi med ett trevligt gäng så vi satt på stranden och lyssnade på musik och bara pratade i timmar. Svin nice!
Idag har jag inte legat i solen pga hostan är fortfarande inte helt bra så försöker ta det lite försiktigt med det.
Nu är Linda och Hanna i "stan" och kikar runt lite och jag ligger här i en solstol och kollar på solnedgången i 29 grader. Helt sjukt vilket väder!

Slänger upp lite bilder från veckan som varit.

Likes

Comments

Men skyller inte det helt på mig för saken är den att internet har varit sämst här på rummen så har inte orkar kriga för att ens få upp ett inlägg.
Men vi lever och mår bra (trots hostan)!

  • 164 Readers

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Ao nang, som är vårt första stopp som sagt. Saker börja rätta till sig och vi mår riktigt bra nu. Vi har checkat in på hostellet och sitter just nu och dricker öl och tjötar gött.
Solen skiner här men det kommer lite regn emellanåt. Imorgon skall vi chilla på stranden och till helgen skall vi förmodligen ut till öarna (om vädret förbättrats där ute).

  • 213 Readers

Likes

Comments