Week 39

Måndag - Dagen började med drama klockan 8.15 så min dag började med att klockan ringde halv 7 men jag gick inte upp förrän klockan var närmare tio i sju. Än så länge är det fortfarande ljust ute när jag vaknar men det kommer väl inte dröja så länge tills det är lika mörkt ute klockan 7 på morgonen som mitt i natten. Drama lektionen varade i närmare två timmar och idag var det rätt roligt, vi fick göra lite olika övningar/lekar haha. Klockan 11.15 har vi ett seminarium om barnböcker. Vi har läst en bok som vi analyserat och tolkat på lite olika sätt. Spännande! Efter det så slutar jag för dagen. Det är inte så speciellt långa dagar, för det mesta, när man går på universitetet. Jag har dessutom bara en kurs just nu. Svenska. Det blir ett härligt träningspass idag!

Tisdag - Föreläsning, kära kära föreläsning. Hoppas du är intressant! Att sitta i ungefär två timmar på en föreläsning som man själv inte valt kan antingen vara givande men också väldigt uttråkande. Man kan istället sitta där och önska att man är någon annanstans istället för just i den föreläsningssalen. Efter föreläsningen ska jag och min grupp sätta oss och göra en inlämning som ska in på fredag. Högläsnings uppgift, vi ska öva oss på att läsa högt... Det är väldigt spännande att läsa till årskurs 4-6 lärare på universitetet. Men vet aldrig riktigt vad som väntar. När uppgiften är klar ska jag bege mig till stan och möta upp min kära mamma. Hon ska till optikern och titta på glasögon. Jag kanske också borde kolla min syn?

Onsdag - Ingen skola, det betyder dock inte att jag är ledig... Jag ska läsa en massa och förbereda mig inför olika examinationer och inlämningar vi har. Jag har inte så mycket planerat men jag ska iallafall träna! Det blir träning MINST varannan dag i veckan! Jag ska verkligen komma tillbaka till träningen och få den form och känsla som jag vill ha.

Torsdag - Ännu en dag med inga lektioner. Har inget planerat.

Fredag - Äntligen fredag! Inga lektoner men det är fredag! Allt kan hända, jag har ännu inget bestämt till 100% vad jag ska göra, det kan komma upp lite olika saker men vi får vänta och se vad som händer denna fredag och fredagkväll. Jag ska iallafall träna! Det är en sak som är bestämt till 100%!

Lördag - Helg, helg, helg!

Söndag - Kanske lite söndagsångest? Vem vet? Vi får se vad helgen bjudit på om det blir någon söndagsångest eller om jag är glad över att en ny vecka ska börja! :)


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Låter som att det blir en del plugg för dig, men håller tummarna för att det kommer gå bra! Det fixar du <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229