När skolan började passade jag även på att börja med träningen igen och äta mer hälsosamt. Det blev en paus med sånt under lovet då jag åt mycket gott och tränade lite. Mindre träning och mer mat och gottis resulterade i att jag nästan vägde 70kg men det värsta av allt är inte vikten utan det var att jag kände mig ohälsosam och mådde inte bra. Nu har det gått 1 hel vecka sedan jag började träna mer än (vad jag gjorde under lovet) och äta bättre och det har redan börjat visa resultat. Jag har gått ner 9,5hg så väger nu 68,85 :D Det känns jättebra att vara igång igen!

Innan träningen idag gjorde jag en stor smoothie (det blev 1 liter...), gjorde den med havremjölk, soygurt, banan och kakao! Det blev sååå underbart gott! 

Träningen gick också riktigt bra! Körde ben och provade en ny "övning" som gymmet har införskaffat. Det var riktigt jobbigt, trodde inte att det skulle kännas så mycket i benen efter.. hehe. Kommer nog också känna av dagens träningspass imorgon när jag ska ta mig ur sängen ;D Har även startat en träningsinsta där man kan följa min fittnesresa! Den heter Johaannaolssson. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments