Varberg kusthotel

I måndags gjorde jag min första examination i skolan, det är så skönt att den äntligen är över! I tisdags åkte jag och mamma till Varberg för att gå på spa! Vi hade bokat spa med övernattning på Varberg kusthotel. Från Malmö till Varberg tar det ungefär två timmar med bil så det är inte så farligt att köra dit. När vi hade kört i ungefär en timme så kommer jag plötsligt på att jag glömt min baddräkt! Jag har alltså glömt det viktigaste man ska ha med sig..! Haha ibland lever jag verkligen uppe bland molnen! Det fick alltså bli en tripp in till Varberg centrum och köpa en ny baddräkt! Haha otroligt.

När vi kom fram till hotellet checkade vi in och kollade in vårt rum! Det var jättefint! Efter det gick vi ner till gymmet, det var ett ganska litet gym men väldigt fint! Vi gymmade en stund och bestämde oss sen för att ta på oss jackorna och gå en runda i det fina höstvädret! Vi gick förbi bastun till kallbadet och bestämde oss då för att boka en bastusittning. Det har jag aldrig gjort innan så det var verkligen en upplevelse! Rekommenderar faktiskt att testa! Efter 10-15 minuter i bastun badade (eller doppade) vi oss i havet. Det låter kallt men det var riktigt skönt efter att ha suttit i en väldigt varm bastu! Vi gick därefter ganska fort tillbaka till hotellet och gick in på spaet! Super mysigt! Det fanns olika pooler, bastuar och duschar. Lyxigt!

Apropå lyxigt, maten vi fick var verkligen lyxig! Såå gott, jag trodde jag skulle tuppa av så mätt jag blev... hahah Efter en helt underbar dag med massor av händelser så fick vi oss en riktigt god natts sömn och på morgonen fick vi en ordentlig och även där lyxig frukost.

Så mysigt!

Tänk att vi badade i havet?! I oktober lixom...

Otroligt gott och en fantastiskt personal!

Tack för denna resan mamma! <3

Gillar

Kommentarer

lizabettans
lizabettans,
Tack själv bästa! 🤗❤️ nouw.com/lizabettans
Johannaolssson
Johannaolssson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229