Ta kontroll!

Just nu är jag inne i en period i mitt liv där jag mår riktigt bra! Visst, det finns vissa saker som gör att jag kanske blir stressad, arg, ledsen, besviken och lite så men det tillhör ju! MEN jag mår riktigt bra trots dessa dippar. Det som jag tror är en stor pelare i det hela är att jag verkligen kommit igång med min träning! Jag tränar varannan dag på gymmet. Jag börjar oftast med att jag går hemifrån till gymmet, det tar ungefär 15 min och sen fortsätter jag med lite uppvärmning på crosstrainern i 10-15 minuter. Träningen efter det beror på vad det är jag ska köra just den dagen. Idag blev det till exempel fokus på rygg och axlar. Jag älskar verkligen när man kan börja se resultat av sin träning! Jag börjar se mina muskler mer och mer nu och jag känner mig mycket starkare! Jag känner att jag har kommit tillbaka till min träningsrutin och jag känner mig verkligen motiverad att sticka iväg.

Innan ville jag typ bara ligga i min säng framför datorn eller i soffan framför tv:n. Jag ligger vid tv:n och datorn nu också men nu känner jag att det är mer okej. Haha Det gäller bara att ta kontrollen över sig själv! Man ska pressa sig och verkligen komma iväg! Det jobbigaste är just det är komma iväg, när man sen är på gymmet flyter det oftast på bra men det gäller bara att man ska lyfta rumpan, ta på sig skorna och knalla iväg till träningen! Det känns mycket bättre efteråt! Då känner man sig stolt! Jag känner att min hud återhämtar sig fortare från tillexempel finnar och sår och jag känner att min kropp klarar mer. Jag känner mig snyggare när jag är igång med min träning! Jag tycker jag ser bättre ut när jag väl tränar och jag mår betydligt mycket bättre.

Ta dig i kragen och kom iväg! Den bästa motivationen man någonsin kommer få är att man kan få den kroppen man verkligen vill ha! Don't dream it, do it!

​#tränaförattmåbra #tränaförlivet​ 

Gillar

Kommentarer