Halloween på Tivoli

I fredags var jag och några kompisar på Tivoli i Köpenhamn! Det är ju snart halloween (bästa!!) och hela tivoli är utpyntat med massor av halloween saker och de har en spökrunda! Det är så roligt att gå runt där inne när de har lagt ner så mycket tid och gjort det så fint! Det var dessutom några som jobbade där som var sminkade lite läskigt så de har verkligen gått all in! Rekommenderar verkligen att åka över nu när det är höstlov! :)

Spökrundan kostar (tyvärr) pengar om man inte köper turpas plus. Rundan var riktigt bra gjord! De har verkligen fokuserat på att göra den så bra som möjligt! MEN den var väldigt kort så det var faktiskt en stor besvikelse... I och med att man ska betala extra så tycker jag att den ändå borde vara lite längre än vad den var. Jag tror vi gick igenom hela på ungefär 3-5 minuter... och vi stod i kön i över 30 min... haha men det var riktigt coolt och inte allt för läskigt så det rekommenderar jag ändå trots att det var så kort.

Det blev att vi åkte ungefär 5 karuseller och sen fick jag riktigt ont i huvudet och kände inte för att åka mer... tyvärr. Men det är väldigt mysigt att bara gå omkring där inne också! :) Hade underbart sällskap ju <3

Har ni varit på något halloween event i år?

Det är så otroligt fint där!

Kolla bara hur snyggt de har gjort de?!

Läskiga linser...

De har verkligen gått all in på allt pynt! Det finns massor med olika stånd som säljer halloween pynt, mat, godis och massor av annat! Det var verkligen riktigt häftigt att vara där denna högtid.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229