Frågor #2

Jag har fått en del frågor och jag kunde inte svara på alla i mitt förra inlägg så jag tänkte att det fick bli ett andra inlägg! Om ni gillar den här typen av inlägg så är det bara att skriva frågor till mig så ska jag försöka svara på dem så gott jag kan! <3

Pepsi eller cola? Vad föredrar du? Jag gillar båda men om jag var tvungen att välja så skulle de nog bli pepsi!

Hur var studenten? Studenten var något av det roligaste, underbaraste och bästa jag varit med om! Det var verkligen en dag jag för alltid kommer att minnas. Min student var så bra och blev så otroligt lyckad att jag i förväg inte kunnat föreställa mig hur det skulle bli! Det är många tycker det är sorgligt att skolan är slut men jag tycker det är ganska nice! Nu är det andra saker som händer i livet och ett helt nytt kapitel har börjat!

Vad vill du uppnå i livet? Jadu, jag vill väl uppnå ganska mycket i livet. Men vad jag helst vill är väl att få resa så mycket jag bara kan, uppleva ALLT och få så mycket livserfarenhet innan jag ska bilda familj och sånt. Jag vill gärna ha ett jobb som jag trivs med och som gör att jag inte kommer få några bekymmer med ekonomin, sen vill jag såklart (när tiden är inne) bilda en familj. Familj är en av mina största önskningar och en av de saker jag verkligen vill ha i livet!

Favoritartist? Jag har ingen favorit utan jag tycker om väldigt många artister. Kan inte riktigt bestämma mig för bara EN artist när det finns så många bra!

Favoritmat? Samma gäller favoritmat, jag har ingen maträtt som är min absoluta favorit. De finns så många maträtter som alltid är gott, till exempel, tacos, sushi, lasagne <3 Dessutom ÄLSKAR jag att äta! Haha

Favoritställe? Ma beeed :D

Favoritfilm? Jag gillar att titta på film. Det behöver inte vara en speciell gener utan filmen måste vara bra gjord och ha en bra handling! Men jag har en film som jag tycker är riktigt bra, The Dark Knight! Men sen tycker jag också väldigt mycket om tillexempel Jurassic Park och Jurassic World.

Din bästa upplevelse i livet? Det känns som om det finns så många stunder som kommer kunna bli de bästa i livet. Det finns så stora händelser i livet som ännu inte hänt! Det finns även många lite mindre upplevelser som är riktigt bra, tillexempel min resa med Hannah till Rhodos 2016, studenten, Max (haha ja han är något av de bästa i livet) och massor av andra små vardagliga saker som förgyller livet. Det finns även MASSOR med stunder som är riktigt bra och kommer ett tag framöver efter att det hänt vara det bästa, fram till att den nästa bästa upplevelsen inträffar!

Bästa festival upplevelsen? Jag har faktiskt inte varit på någon speciell festival, jag gillar inte att stå och trängas i stora folkmassor. Den ända festivalen jag varit på är Malmöfestivalen och då brukar jag stå längre ut där det inte står så mycket människor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229