Har inte bloggat så mycket under tiden som vi varit i Spanien eftersom jag har känt mig lite sjuk o inte haft orken... under de senaste dagarna har det hänt ganska mycket! Vi har varit på klubb, träffat jätte härliga människor och solat o badat jätte mycket!
De mesta på en sol semester är det samma, man går upp o lägger sig vid poolen eller vid stranden och sen ligger man där resten av dagen. Den gör semestern har inte varit något större undantag.
Igår var vi ute och åt glass, gick lite så strandpromenaden. Men när vi skulle hem träffade vi på tre yngre killar på cyklar som uppträdde väldigt obehagligt och äckligt. De cyklade jätte nära oss och smällde Ellen på rumpan och när hon skrek till att de skulle sticka blev en av killarna riktigt arg o frågade på spanska om hon ville dö och drog med fingret runt halsen och hade den andra handen i sin lilla väska... Det är sjukt obehagligt att yngre personer (killarna kunde inte ha varit mer än 12år) kan bete sig så och när man säger till så är det fortfarande den som blivit utsatt som får mer skit...
Förutom händelsen igår med killarna hade vi det väldigt trevligt tillsammans och kvällen avslutades bra!
Nu har vi idag och imorgon ikväll åker vi hem till höstiga Sverige.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och mina fyra tjejkompisar (Julia, Elin, Ellen och Sandra) har anlänt i Spanien, Torremolinos. Det är så underbart här! Lägenheten vi blev tilldelade är bättre än förväntat! Vi har TVÅ badrum istället för ett! Haha underbart! Igår gick vi en runda i stan för att se vad som finns runt om där vi bor. Här finns jättemånga barer och just där vi bor är det populärt för homosexuella att bo! Var man än går kan man se prideflaggan och alla (iallafall de flesta) är jätte härliga och roliga.

Idag började dagen med att jag vaknade klockan åtta och gick ut för att gå en runda. Jag gick ner till havet och tittade på när solen strålade och glänste i havet! Träffade dessutom en snäll man som sa att han bjuder på solstolar för mig o de andra tjejerna! (Såå snäll!) Vädret och värmen här så härligt, solen skiner och det är mellan 25-30 grader från morgon till kväll. Ikväll ska jag ta de lugnt hemma i lägenheten eftersom jag fått ont i magen... (typiskt) Men det kommer en ny dag imorgon!

Likes

Comments