Igår fyllde min morfar 75 år och vi firade honom genom en överraskning. Vi åkte först hem till honom och sedan åkte vi till min mormor. Där åt vi tårta och hade det jätte mysigt. Efter det släppte vi av morfar hemma hos honom och åkte hem. Min kusin kom och hämtade mig och då åkte vi till Big Bowl och där överraskade vi morfar jättemycket. Stora delar av min släkt på mammas sida kom och bowlade och ännu flera kom efter då vi åt på restaurang tillsammans. Hade en jätte härlig dag och kväll igår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår satte jag mig och internet shoppade lite! Hittade jättefina tröjor på NA-KD! Köpte två med samma tryck men med olika färger för tyckte tröjorna va så fina.

Var även idag och shoppade lite efter skolan med några av mina kompisar. Hittade ett par jätte fina vita byxor inne på Zara och hämtade också ut ett paket från när jag handlade lite på mango på nätet för någon vecka sen. Det är ett jättefint midje"bälte" liknar en liten korsett. Kommer bli en jättefin detalj både till vardags men också kanske till fest.


Likes

Comments

På morgonen älskar jag att göra smoothies men har inte alltid tiden att göra dem när det är skola. I helgen började jag känna mig lite förkyld och bestämde mig för att göra en riktigt vitaminboost!

I smoothien hade jag jordgubbar, mango, blåbär, ingefära, apelsinjucie och vaniljyoghurt.

En riktigt härlig och god blandning och färgen blev jättefin!

Tyvärr hjälpte inte smoothien med förkylningen och jag är fortfarande sjuk... men är på bättringsvägen och hoppas på att hälsan håller ett bra tag!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev, sist var jag i Stockholm. Vi åkte hem måndagen den 10:e. Resan hem tog ungefär 6-7 timmar, vi körde ju bil. Det gick dock bra och inga det uppkom inga problem, jag sov större delarna av resan, men det var ändå drygt. När jag kom hem drog jag och några kompisar ut på en fest, hade de jätte trevligt! Dagen efter mådde jag jättebra, gick och gymmade! Körde att jätte härligt pass! MEN på kvällen började jag känna mig yr och illamående. Det visar sig senare att jag har blivit magsjuk och hela mitt resterande lov gick åt att ligga i sängen och ägna mig åt vad man gör när man är magsjuk... Så mitt påsklov har inte alls varit så roligt som jag hade velat och tänkt det skulle vara. Men Men det kommer fler lov! Snart är denna veckan slut och snart är det även sommarlov! :D

Likes

Comments

Stockholm och hela Sverige är i chock efter vad som hände i fredags. Fick nyheten av en kompis när jag var påväg hem från gymmet och tänkte direkt på min bror, som åkte till Stockholm på morgonen i fredags med sin simklubb. Efter ett tag får jag höra av mamma att han och alla simmarna är i säkerhet i simhallen.

Igår åkte resten av familjen upp för att heja på min bror när han simmar, han var jätte duktig och det gick bra för honom. Efter han simmat sina grenar för idag gick jag, mamma och pappa ut på stan.

Längst gatorna möts man av ledsna och chockerade människor som bar på blommor. Massor av poliser och polisbilar som stod parkerade i olika gathörn var täckta med blommor. När polisen kommer gående på gatan applåderade folk och alla hårstråna på kroppen på mig bara reste sig. På Drottninggatan och vid Åhlens ligger massvis med blommor, tända ljus och nallar. Sverige har nu också blivit ett offer för den onda terrorn. Mina tankar går till alla de anhöriga, vänner som har förlorat någon, varit med på platsen och sett händelsen och till dem som dog i tragedin i fredags. Detta är en riktigt hemsk och tragisk händelse men trots detta står vi starka och enade.

Vi får inte låta terrorn ta över!

Underbara Sverige

Likes

Comments