Nu är det snart dags för en del att ta studenten! Själv är jag inte inräknad i den kategorin detta året eftersom jag fortfarande går i 2:an på gymnasiet, men min tur kommer! Nästa år! Men trots det är det fortfarande roligt att titta på "student"klänningar och allt de andra som tillhör.

Man har ju oftast som tjej en vit klänning eller ett annat vitt plagg på sig när man tar studenten och jag kan tycka det är fint att bära små och lite diskreta smycken till. Guld är min favorit färg på smycken men silver passar lika bra!

Hoppas att alla ni som tar studenten detta året är taggade då det (iaf i Malmö) är runt 100 dagar kvar!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft lite dålig uppdatering på sista tiden tycker jag! Men idag har jag i alla fall sovit väldigt länge! Hade det jätte mysigt imorse då jag fick vakna upp bredvid min pojkvän! 

Senare på eftermiddagen hämtade jag en av mina tjejkompisar, vi gör ett arbete tillsammans i skolan och började lite smått skriva på det. Pluggandet gick inte jättebra då vi istället tittade på mycket annat roligt! Haha 

Nu ligger jag i sängen och är inne på mitt fjärde avsnitt utav The Vampire Diaries! Massor av mys får det bli eftersom det är sista dagen på lovet imorgon! :( 

Godnatt

Likes

Comments

Ännu en dag med otroligt fint väder! Idag blev det istället skidåkning! Till en början var jag inte alls sugen på att åka och inget ville sammarbeta, varken humöret eller skidorna. Men efter några åk och lite tvång av mamma gick det mycket bättre! Till sist blev det riktigt härligt! Ont i kroppen kommer jag att få räkna med imorgon! Haha

Likes

Comments

Idag var det riktigt fint väder! Mamma och jag tog bilen och körde en runda. Landskapet här är helt otroligt, snötäckta bergstoppar, fullt med granar och på vissa ställen ganska djup snö! Jättefint och härligt! (När man inte fryser såklart!)

Likes

Comments

Det var inte så fint väder igår men blev det mycket snöskoter körande! Kom upp i en riktigt hög hastighet, ungefär 100km/h när vi kom ut på en frusen sjö. Det var jätteroligt att köra i terräng, bland träd och backar. Körde ner i diket och in i en gran också men de gick bra! Haha. Adrenalinet pumpade i kroppen och det var riktigt coolt! Dessutom hade det snöat väldigt mycket under natten så det var mycket roligare och härligare att köra!

Vi körde nog i två timmar och när vi kom hem gjorde vi tacos, mamma och min bror bakade en kaka och senare på kvällen badade vi bastu!


Likes

Comments

Under natten har det snöat en del men det är ändå super isigt och halt ute. Idag körde vi snöskoter och trots underlaget så gick det riktigt bra! Roligt var det också! Vi körde på olika skoterleder, bland träd och över landsvägar. Ibland gled skotern iväg på ett helt annat håll bara för att det var så isigt. Efter ett tag tog vi en paus och gjorde upp en brasa och grillade hamburgare, det blev halloumiburgare för mig.

Efter pausen skulle vi egentligen köra en stund till men mina fötter och händer var så pass kalla och jag frös så mycket om dem att jag valde att åka hem. I stugan la jag mig i soffan och somnade en stund. Nu ska vi strax gå ner till en resturang och äta lite middag.


Mamma, pappa och min bror

Likes

Comments