Så skönt att bli ompysslad på en fredag. Har varit hos frisören och klippt mig, vilket var välbehövligt. Blev 5 cm kortare på längden och en liten snedlugg. Nöjd!

Likes

Comments

Älskar när glossyboxen hamnar i brevlådan.. PAKET TILL MIG! Lika spännande varje gång och idag blev jag faktiskt nöjd med innehållet. Ska bli väldigt spännande att testa! :)

I boxen fanns:
Sleek makeup - Eyeshadow palette
Steve Laurant - Lip tint "Nude pop"
Beauty for real - Eyeliner
Gliss - Supreme length balsamspray
Barnängen founded in Stockholm - Body balm

Sorry för hemska mobilbilder..


Likes

Comments

Härligt det är ute när solen värmer. Skrev tentan idag och det kändes ganska bra, nu är det bara att hålla tummarna! :) När jag kom hem passade jag på att ge mig ut på en liten joggingrunda men grannen hund. Det är så skönt när man väl kommer ut och får frisk luft!


Likes

Comments

Direkt jag tänker på tentan så börjar magen bullra. Hopplöst! Imorgon är de den stora omtenta-dagen här och jag känner mig ändå ganska säker på ämnena. D förhörde mig igår och jag svarade korrekt på allt. Skönt! Har några timmar kvar att plugga sen ska jag iväg och jobba eftermiddag.


Likes

Comments

Tog en paus ifrån pluggandet och åkte och fotograferade i det fina vädret. Tyvärr kunde jag bara använda det gamla objektivet och bilderna blir inte alls lika bra..

Likes

Comments

Har suttit sedan kl 7 imorse och pluggat på tentan i fysik och teknik. Äntligen börjar det sitta och det är en lättnad. Får hålla tummarna att jag verkligen fixar de denna gång!


Likes

Comments

Vi bestämde oss till slut att åka iväg till Colins crest. Det är så roligt att åka dit eftersom det är en samlingsplats för alla våra vänner. Där träffas man en gång om året och alla är lika glada och trevliga + att man får se på rallybilarna som flyger förbi. Härligt!


Bilderna tagna från google. 


Likes

Comments

Kenneln är vald och jag längtar sååå mycket! En tik ska paras nu i februari/mars och det ska bli så spännande. Hoppas på att det blir valpar så vi kan åka dit och hälsa på. Vi hittade en kennel i Värmland som heter Bielkersmils kennel. Är det någon som har erfarenheter ifrån dom? Jag har haft kontakt med dom och kennel verkar toppen!Likes

Comments