Nu är vi sen i torsdags tillbaka i Sverige! Tack så mycket alla gulliga människor för att ni har hängt med oss här. Kul att få se fina kommentarer och också perfekt för oss att blicka tillbaka på.

Vi ses snart i verkligheten mina vänner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I förmiddags hade vi en liten hejdå ceremoni med Mackan. Så sorgligt. Men vi önskar honom LYCKA TILL på kommande äventyr och glädjer oss åt att vi alla är förenade i sommar igen. Kommer sakna honom såå mycket!

Vi hade inspektion på vår lägenhet idag också, för att se om vi skött oss med städning och allt. Vilket vi såklaaart hade gjort så vi fick vår bond (deposition) tillbaka. Välbehövligt med lite extra pengar. Vår hyresvärd var så himla snäll och skjutsade oss till flygplatsen också. Så hon körde en sista guidning innan vi kom fram. Nu sitter vi här på flygplatsen och väntar på vårat flyg som går om en och en halv timme. Vi höres våra vänner!!

Likes

Comments

Igår sa vi hejdå till Adelina och Astrid (och mackan var självklart med) med en middag på The Paddington. Maten där är fantastisk och vi hade en väldans trevlig middag!! Jag kommer definitivt sakna dessa sköningar! Och maten på The Paddington hehe.

Likes

Comments

Igår tog vi en dagsutflykt vilket vi är så glada att vi gjorde. Wow vilka fina platser det finns här runt omkring alltså. Helt fantastiska. Detta kommer jag sakna något enormt. Vi åkte till ett ställe som hette Watson Bay och promenerade till en beach som heter Camp Cove. Ni seeeer ju bara vilka vyer.. (OCH VILKA SPINDLAR!!!!)

Likes

Comments

Lite fler bilder från Bronte härom dagen. Sorgligt nog blev det den sist dagen på Bronte. Men jag vägrar tro att det är den sista gången i livet som jag hänger på den stranden.

Idag har vi städat runt som galningar då vi ska flytta ut imorgon. Städningen har gått ganska smärtfritt dock så det var ju en god nyhet. Dock är Vendla ganska sömnig nu, ni ska få se hur hon chillar!

Likes

Comments

Kan detta vara sista Bronte-dagen för denna resa? Hoppas inte.

Likes

Comments

I torsdags var jag och Joppe på Nrl match! Till en början fattade vi typ inget men mot slutet förstod vi en del. Helt sjuk sport med en hel del kroppskontakt så att säga. Kul att ha sett!

Likes

Comments

Här om dagen var trion och åt med Maggan och Lasse på en koreansk restaurang. Vi beställde in så otroligt god mat och till maten fick man (inte helt vanligt) koreansk sprit. Vi satt och hade det riktigt roligt, vi sjöng till och med snapsvisor. Mysigaste kvällen.

Likes

Comments

Idag gick jag och mackan costal walken mellan Coogee och Bondi. Vi fick både regn och sol under vår mysiga enmila prommis.

Likes

Comments