22/5-16 Idag kollade jag på LaurDiy på Youtube och hon gjorde bananpannkakor och blev sugen på att prova själv, blev okej men var svårt att vända dom utan att de gick sönder. Men skulle vara bra som frukost för de går fort att gör då de bara är 3 ingredienser ( 1 och 1 halv Banan, 2 Ägg, lite Bakpulver vet inte exakt, mosa bananen med en gaffel och blanda i äggen och bakpulvret, stek på medelvärme.)

( Inte min Bild )

Senare på dagen gick jag, mamma och pappa till Gränby Backar och grillade. Eftersom de var gråt när vi skulle dit så hade jag på mig svarta jeans och svart tröja och jeans jacka, men såklart när vi kom dit blev de varmt och solen kom fram så jag gick hem och bytte till linne och shorts. Vi grilla korv och marinerad kyckling med potatissallad och mango och curry sås, blev gott. På vägen hem såg jag katten jag och Madeleine har klappat förut men den satt en bit bort men var tvungen att gå dit ändå haha.

​Dricker en milkshake från Willys med jordgubbssmak som mamma och pappa hade köpt kostade bara 10 kr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den 20/4 så gick vi på Jack and Jack på Fryshuset i Stockholm. När vi kom till Stockholm station så sprang vi som vanligt och leta efter matställen, tillslut bestämde vi oss för att köpa sallad på coop Sen köpte vi såklart godis att ha med oss på tunnelbanan och på resan hem. När vi väl kom fram till stationen vid fryshuset så virade vi runt och gick åt fel håll, vi tyckte att de var konstigt att folk gick åt andra hållet men ändå gick vi åt fel håll. Sen vände vi oss om och såklart står Fryshuset med stora bokstäver precis bakom oss haha. Vi stog i kön i ca två timmar. Inne på konserten fick vi rätt så bra platser men sen när konserten väl började tröck alla sig fram som fan och var jättevarmt. Vi var tvungna att hålla handen så vi inte skulle komma bort från varandra som det blev när vi var på Shawn Mendes. Innan dem kom ut så var det tjej som var skit dålig och höll på typ över 1 timme, vilket var jävligt jobbigt och alla "små barn" älskade henne och skrek som fan. 

Konserten var okej men det det var väldigt trångt och nu vet vi att vi inte vill gå på mindre konserter utan större.  

När vi skulle gå av tunnelbanan på väg hem så fastnade Madeleine med väskan i stolen så jag fick stå dra i den, men kom tillslut loss. Sen när vi skulle gå upp för en trappa så gick vi väldigt vingligt och skrek för att vi hade varit tysta i över 2 timmar så det va som vanligt då. Då glodde alla på oss,.. som vanligt igen då. Sen när vi skulle åka nästa tunnelbana till Stockholm station så satt vi bredvid ett gammalt par som glodde och tyckte att vi var konstiga. När vi väl kom till stationen så var vi sugna på mat så vi gick till mcdonalds och köpte mycket mat mest sånt man köper på fyllan som vi sen tröck oss i på tåget. När vi väl kom till Uppsala hämtade Johannas pappa oss. Madeleine sov över hos mig för att det var skola dagen efter. // Johanna och Madeleine

Likes

Comments