HeaderDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu sticker jag till skolan-.-
Efter de blir det konfa och sen så drar jag till gymmet och kör ett dubbelpass som är ungefär 2 Tim. Fast paus emellan på en kvart; )
Kommer mer uppdatering senare.
-Johanna:*

Likes

Comments


Som dom flesta tjejer i min ålder så ha jag tappat min mobil....några gånger😁

igår så åkte den i golvet igen och de var det sista jag såg av den mobilen. 

Halva skärmen blev grå så jag inte kunde se och baksidan blev krossad även fast jag hade skal😞

Som tur var så hade pappa köpt en ny mobil till mamma förra månaden och fått 2 till nått erbjudande.

Så nu har jag en Samsung galaxy trend plus😉

Den tog lite tid att lära sig eftersom jag vart van vid en IPhone i 2 år nu.

Men jag är glad att jag iaf har någon mobil alls. 

Så nu har jag denna för tillfället så får vi se vad som händer senare😉

- Johanna😘

Likes

Comments

Kom hem för någon stund sen.
Varje söndag kan man se mig i kyrkan med
resten av konfermanderna😉
Nu ska jag faktist ta tag i mitt rum det der ut som hej kom och hjälp mig att dö😑
- Johanna

Likes

Comments

för den dåliga uppdateringen men varken jag eller Johanna har haft tid nu eftersom skolan o vänner
tar mycket tid. Men nu har vi båda bestämt oss för att vi ska ta tag i bloggandet igen och fixa
mer intressanta och roligare inlägg!

-Amanda

Likes

Comments

- Amanda


Likes

Comments

Ät på regelbundna tider: Du vet den där känslan när du sitter framför datorn på eftermiddagen och blodsockret är nere vid fotknölarna och allt du vill ha är en chokladbit. Den känslan kan du bli av med om du börjar äta bra mat ofta och på regelbundna tider. – Man ska äta var tredje timme för att undvika att få ett blodsockerfall. Annars får du slåss mot ett envist sötsug och det är en fajt man sällan vinner.

Ligg steget före sötsuget: Du kan lura kroppen genom att alltid ligga steget före sötsuget. – Om du vet med dig att du brukar bli sugen på godis vid tresnåret så kan du lägga in ett mellanmål halv tre. Då blir du mätt och får en bra blodsockernivå som gör att du lättare kan låta bli sötsakerna.

Kör en socker-detox: Om du är en riktig godisfrossare kan du behöva sätta hårt mot hårt och sluta äta snask helt och hållet. I alla fall under en tid. – Vet du med dig att du äter sött varje dag kan det vara läge att sluta helt och hållet med det under en två veckors-period. Det kommer att bli tufft och sockerhäxan kommer säkert att sitta på din axel och reta dig under den första tiden, men då får du ta fram ditt mest målinriktade jag. När två veckor har gått kan du bestämma dig för att du får äta godis varje lördag.

Se till att få din skönhetssömn: Är du en nattsuddare kan det vara orsaken till ditt omättliga sug efter socker. – Trötthet väcker sockersuget så om du vill minska ditt behov av godis ska du se till att sova ordentligt.

Vissa känslor triggar igång sötsuget: Känner du ett extra sug efter godis när du är ledsen? Många människor dämpar nämligen jobbiga känslor med sötsaker. – Fundera på under vilka tillfällen du äter extra mycket godis. Är det när du är deppig? På detta sätt lär du dig dina triggers, vilket i sin tur gör att du kan lära om hjärnan. Det är bättre att gå in i känslan och låta sig själv vara ledsen istället för att dämpa den med socker.

Hitta bra alternativ: Om du kämpar dig blå för att inte stoppa i dig godis kan du istället proppa munnen full av nyttiga alternativ. – Yoghurt med granola, frukt, grönsaker och bär är bra alternativ. Många upplever också att gröna drinkar med bladspenat och frukt funkar jättebra mot sötsuget.

Passa på att njuta: Att försöka vänja sig av med sockret är bra men glöm inte bort att njuta ibland. – Såklart kan du tillåta dig själv att äta sötsaker. Problemet är att man äter för mycket. Sockret ger bara en söt smak i munnen men tillför ingenting till kroppen i form av vitaminer, mineraler eller antioxidanter. Men när du väl väljer att äta en chokladpralin eller någonting annat sött så ska du njuta utan dåligt samvete.

Lånat av: NATTSTAD.SE/LISAPETRUSSON

 


Likes

Comments

Godmorgon !

Ligger hemma i soffan och kollar på The simpsons och äter frukost som mamma kom med.

 Orkar inte att jag är sjuk hela tiden😒Men jag ska  försöka gå till skolan imon i alla fall, sååååå idag kan ni räkna med bra update ! 

 - Amanda

Likes

Comments

så ligger uppe och kollar Sex and the city 2👠
sommnar väll snart men ändå😂

Likes

Comments