Ska snart bege mig ut på promenad hade jag tänkt. Finns så lite att göra när man själv inte jobbar men alla andra gör?? Glad är jag i alla fall för solen och för alla vårkänslor den ger mig. Vill sitta på uteserveringar och dricka vin i fina hattar och solglasögon. Har saknat det hela vintern.

Förra året

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Klarblå himmel och termometern visar 10 grader. Sitter och käkar avokadomacka med pocherat ägg, en helt ok start på dagen.

Likes

Comments

"03.46 på gröna linjens tunnelbana mot Hässelby Strand. "Jag måste hem tidigt för jag jobbar imorgon" hade jag sagt och beställde sen vin på löpande band. Dumt, tänkte jag men brydde mig inte mer om det. Förrän dagen efter när larmet ringde klockan 9.15. Dumt, tänkte jag igen. Och gjorde om samma sak helgen efter."

Likes

Comments

Onsdag aka lillördag. Tog inte vara på dagens vårväder så som jag egentligen hade velat. Skönt med sol och 10 grader sa jag och satt kvar i soffan med datorn i knäet. Klockan fem lämnade jag huset första gången på hela dagen och åt middag på Vedugnen med pappa och sara. Världens bästa pizzor? Svar ja.

Senare åkte jag iväg till gymmet. Gillar att träna sent när det knappt är några andra där. Duschade när jag kom hem och har precis satt mig med en kopp te i soffan. Ska kolla på The Carrie Diaries som jag precis börjat följa, helt okej serie faktiskt! Vill också bo i New York och jobba som skribent. God natt!

Likes

Comments

Ibland vill jag klä mig i gulliga klänningar och strutta runt i stan i fina klackar. Sitta på uteserveringar och dricka dyrt vin som egentligen smakar likadant som ett billigt. 

​​Ibland vill jag tatuera hela kroppen och klä mig i slitna jeans och ha för mycket läppstift och för mycket eyeliner. Dricka billig öl på retro och dansa fuldans till klockan fem på morgonen.

​​Ibland vill jag inte ha något av det där och ligger istället i sängen hela dagen, klappar på mina katter och kollar serier tills jag somnar igen.

Likes

Comments

Tycker om att vissa låtar kan få mig att må så bra. "Ge ingen tid till ånger det blir bra vad som än kommer" sjunger Håkan och jag kan inte förstå att jag ska få se honom live i Göteborg i sommar. Världens gladaste är jag för det.

Likes

Comments

Okej okej okej, typ 5674 gången gillt säger jag nu för vad är det här? Min tionde blogg? Slår mig själv på fingrarna och intalar att detta är mitt sista försök. För jag vill ju egentligen ha en sånhär där jag dagligen kan skriva massa strunt och lägga upp bilder som inte platsar någon annan stans. Så jaaaa, lycka till Johanna. Enjoy.

Likes

Comments