Header

Nu är det första söndagen vi i min skola har läxor och det är så mycket förvirringar om vilka läxor vi har och när dom är till. Men på onsdag har jag studiedag så kommer nog göra de flesta läxorna då så jag har dom avklarade.

Men jag har typ inget att skriva om men kommer säkert upp saker under veckan jag kan skriva här men just idag har jag inte gjöt något så då har det inte hänt något direkt. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag är det söndag vilket betyder att imorgon är det måndag och då är det skola igen. Jag har ju bara gått en vecka i skoan men jag känner värklogen att den här helgen var välbehövlig då man inte kanske var så van att gå upp kl 7 på morgana. Så det har varit skönt att bara få sova och göra allt i sin takt. Inte behöva stressa iväg till skolan lixim. 

Men imorgon börjar mitt schema på riktigt då vi börjar dagen med foto 2h vilket ska bli kul. Så ser fram emot skola lite även fast det är jobbigt att gå upp. 

Nu ska jag nog göra mig i ordning för att se om någon eller några av mina kompisar vill göra något. 

Likes

Comments

Hej de var väldigt länge sedan jag skrev här men nu ha jag börjat skolan igen vilket kommer att göra det svårare för mig att skriva här på men jag komet försöka så gått de går. Men nu ar jag haft min första vecka på gymnasiet och det har varit kul, men hela veckan har inte gått än men imorgon är det en ganska chill dag då vi har en lektion som börjar 8:30 och slutar någon gång vid 10 tror jag och efter det har vi inspark vilket tvåorna hr fixat på vår skola. på den kommer vi vara indelade i grupper i klasserna. Så de kommer att bli kul, 

men nu ska jag gå och ja jag vet inte vad jag ska göra men tror jag ska gå och kolla lite serier på datorn. 

Likes

Comments

Nu är jag äntligen här i Grekland som jag ha längtat till att åka. Vi kom fram igår fredag och direkt när vi kom till hotellet så hoppade vi barn i pool (vi gick och bytte om till bikini så klart). Vi var ute från kl 14 grekisk tid till kanske 16/17. Och bara på den tiden vart man brunare.

Just nu ligger jag själv vid poolen medan dom andra e på stranden, jag är inte med där av olika anledningar. Men det är jätte mysigt här och kommer nog uppdater bloggen varje dag här ifrån.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen på väg till Dalarna och samtidigt sitter jag och fyller i pappren för den gymnasieskolan jag ska börja på.
Jag kom in på mitt förstahandsval vilket jag är stolt över så nu är jag grymt taggad på gymnasiet👏🏻

Likes

Comments

Här är bilder från min bal och från skolavslutningen som var igår. Balen bar för en vecka sedan men hoppas de inte gör något. Bilderna som är först är från skolavslutningen och dom andra från balen.

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag har Matte nationella sista delen vilket är skönt och sedan är det bara 1 nationellt prov kvar. Men idag har jag bara 2 lektioner vilket är skönt.

Likes

Comments