Känner att jag skulle vilja ha lite helg nu, lite lång helg. Är så trött efter jobbet och när helgen väl kommer så återhämtar man sig genom att sova mycket och kanske inte heller göra så mycket. Sen är det måndag igen.

Men, jag tycker att än så länge har veckan gått rätt fort. På fredag slutar jag tidigt, vilket är härligt eftersom jag kan utnyttja fredagen lite mer!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Har länge varit sugen på ett bokstavshalsband men inte hittat den stilen som jag varit ute efter. Men så såg på instagram ett halsband och blev helt fast! Tyckte det såg så fint ut jag var tvungen att klicka hem halsbandet med min bokstav!

Jag skickade efter halsbandet i början av veckan och fick hem det på alla hjärtans dag, en liten present till mig själv kan man väl säga. Sen dess har jag inte tagit av mig det och jag är jättenöjd!


BY BIANCA


Likes

Comments


Hoppas att ni alla har en bra dag idag!


Likes

Comments


Nu har det gått en månad sen jag fick hem dessa produkter och jag har använt dom varje kväll och varje morgon sen jag fick hem dom!


Foreo + Facial soap - Foreon och tvålen ger en känsla av renhet.

Toner - Huden känns tightare, vilket känns bra!

Moisturizer - En jätteliten klick räcker mycket! Känns som att det kommer ta lång tid innan denna produkten kommer ta slut. Känns skön på huden.

Nu när jag använder alla produkterna i en rutin efter varandra så är det svårt att veta vilka produkter som ger vilket resultat och känsla.


Resultat:

1. Min hud känns och ser mindre oljig ut.

2. Mina porer ser ljusare ut, alltså mindre smuts!

Sen tror jag att vissa produkter inte kommer ge resultat förrän t.ex. 2 månader.
Jag kommer fortsätta använda dessa produkter tills dom tar slut. Sen om 2 månader kommer jag göra ännu ett inlägg så får vi se hur min hy ser ut då!


Är det värt det? Vad tycker jag?

Slutsumman för dessa produkter blev 1813 kr.

Min Foreo kostade 995 kr, den var det dyraste men också den "produkt" som inte kommer ta slut. Jag har lite mer än 2/3 kvar av min ansiktstvål och 3/4 kvar av min toner. Min moisturizer har jag väldigt mycket kvar av, som sagt, lite räcker mycket.

Min hy har inte blivit värre, det har hjälpt mycket med min oljighet och med att rena porerna, så så sett är det ju värt det. Sen vill man ju ha fantastiska resultat så fort som möjligt, men jag hoppas att med fortsatt användning att jag kommer märka fler bra resultat!Likes

Comments


Skrivbord, mitt nya skrivbord ink. nya bokstavstavla m.m. är jag supernöjd med!

Hudvård, köpte ju nya hudvårdsprodukter denna månaden som jag än så länge använder varje dag. Kommer komma ett inlägg om resultat, vad jag tycker m.m. snart!

Pitch Perfect 3, såg denna film som var väldigt rolig!

Nya plagg, köpte både fina byxor och en ny fin blå stickad tröja som jag är väldigt nöjd med.

Musik, har lyssnat på låten Him & I med G-eazy feat. Halsey ganska mycket. Tycker den låten är så bra och härlig samt väldigt "catchy".


Likes

Comments