o borstat hår

Vardagsliv

Hejsan!

Vanlig måndag idag med religion och målning av omklädningsrum. Eftersom vi bara har 2 måleri lektioner i veckan och vi var lediga förra måndagen, så tar det lite extra tid o få klart det. Vi är lediga nu på fredag så det blir minus en lektion, men förhoppningsvis är vi klara nästa vecka på fredag! Vi vill ju såklart bli klara så snabbt som möjligt för vi har fått i uppgift att måla runt lite och nu ser det ut som att vi inte kommer hinna med allt. Det är bara 5 veckor skola kvar! Helt sjukt! Samt bara 4 veckor kvar till att jag flyttar hemifrån! Shit börjar få lite panik.. Haha!
Packningen går framåt, har bara kläderna och xboxen kvar som jag tar sen sista veckan eller nått sånt. Men det börjar bli trångt i rummet, kunde knappt gå i mitt rum innan jag kom på lösningen att lyfta upp lådorna på skrivbordet.

Men imorgon ska jag faktiskt inte till skolan utan ska till min kompis Sofias skola. Jag kommer spendera hela dagen där och hon har diplomering i smink snart och behöver öva lite, så jag åker dit och får leka smink docka hela dagen. Hahah spännande o se hur det kommer se ut... För det skulle tydligen va olika teman, 20- tal och sen var det någon annan som jag inte kommer ihåg. Men lovar att ta bild!

Och ja! Jag har inte borstat håret på bilden, har inte borstat håret på flera dagar utan bara haft uppsatt men jag skäms inte. Haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229