Idag fick det bli en väldigt snabb och sen lunch, vet inte ens om jag kan kalla det lunch då kl nästan är 15 haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå.
Denna torsdagen har vart såå bra. Efter jobbet blev det lite mys i soffan framför en bra serie till middagen tillsammans med Alex. Han köpte med sig pizza påvägen hem som vi kunde njuta av.
Är helt slut i kroppen så det var väldigt skönt att slippa laga mat för en gångs skull.

Imorgon är det helg igen, så efterlängtat. Blir även en ganska så kort dag på jobbet. Börjar vid 10 ungefär och slutar vid 14-15, rätt skönt ändå när det är fredag. Dock har vi visning av våran lägenhet på söndag.. så att så fort jag slutat så ska jag dra mig till stora höga. Inför visningar är det till exempel viktigt att det ser fint ut i garderober, lådor m.m. Kläder och allt ska ligga snyggt och prydligt.. Sedan ska vi skrubba väggar, dörrar, golvlister, allt kakel, fönster osv för att det ska vara så fräscht som det bara går. Det blir nog bra!


Ha de bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja nu säljer vi våran underbara, fantastiska lägenhet. Känns lite sorgligt faktiskt för vi trivs så bra både jag och Alex. Men vi har faktiskt köpt lägenhet i TORSLANDA!! Som vi längtat.

För att se annonsen klicka HÄR .

Likes

Comments

Åh vad skönt det är att komma hem efter en lång dag på jobbet. Vi sitter och njuter på balkongen alla tre. Är helt slut verkligen.
Men min goa Alex har lagat middag åt oss, så det är bara för mig att hoppa in i duschen snabbt som attan och sedan slänga mig i soffan. Huuur skööönt! Världsbäst är han.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vart en lång och bra dag. Har hunnit med mycket även om det inte känns så. Var hos en kund imorse, åkte hem och gjorde ändringar på hemsidan, vart på kundmöte, skickat ut information till kunder och vart på ytterligare ett kundmöte och även bloggat! Gissa om det ska bli skönt att sova...

Likes

Comments

Att jag som 19åring får chansen att driva ett eget företag, fixa allt själv precis som jag vill ha det och sköta ALLT själv är så himla häftigt. Detta valet är absolut inget jag ångrar, det är något av det bästa jag gjort. Vissa dagar är det tufft och jobbigt, svårt och blablabla. Men det är värt allt!

Likes

Comments

Och så var det min tur att bli sjuk...

Igår var vi på kennelträff i Vetlanda. Vilket var ganska kul, Tyson fick träffa ena brorsan och mamman m.m. Men våran lilla utflykt resulterade i att jag blev sjuk. Så direkt när vi kom hem var det sängen och en skål med varm soppa som gällde. Är fortfarande inte frisk så det suger. Måste ju jobba imorgon!

Likes

Comments