Just nu känner jag att livet är inte lätt, man tar inte alltid rätt väg. Men alla människor som kan gå tillbaka lite och titta var det gick fel kommer att komma fram till sitt mål ändå, som man säger "alla vägar bär till Rom".


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag jag tagit en bild på hur min dörrkrans och dom lite mindre och smalare som jag har inne i ett fönster mellan hallen och köket.Likes

Comments

Jag måste ju erkänna att jag har varit dålig på att lägga upp bilderna på hur kransarna blev! Det är bättring på det nu.

Förra veckan var jag sängliggandes med feber som pendla upp och ner och en riktig brakförkylning, det var många år sen jag hade en sån förkylning.

Här är min älskade molly, en fin höstbild när när vi närmar oss advent

Likes

Comments

Nu snart min favorit årstid när det gäller det naturliga myset och när man kan pyssla med precis allt, jag pratar om julen förstås! I helgen var jag hemma hos min kära mamma och vi gjorde höstens/vinterns första kransar. Det blev totalt 5 stycken för mig. Givetvis var mina älskade hundar med och njöt :)

Jag gjorde en stor kran som jag ska dekorera och ha på min ytterdörr, två mellanstora som jag har hängt på utsidan av mina vardagsrums fönster (underbart att ha något grönt när man tittar ut, när allt annat är dött), och ytterligare två små som jag ska ha i mina fönster som delar av köket och hallen. Kommer givetvis visa er hur det ser ut när allt har kommit på plats.

Det går utmärkt att göra kransar redan nu även om man inte ska ta in dom riktigt än. Förvarar man dom ut eller i ett svalare förråd håller dom sig utmärkt!

Jag har valt att binda mina kransar av buxbom för jag tycker det ger mer liv och älskar den mörkgröna färgen, men även för min mamma har buxbom i massor hemma hos sig :) och man slipper spraya dom med vatten som man får göra om man klär det med tex mossa, den torkar annars och då är den inte fin.

Ett annat tips är att förbereda buxbomen innan man börjar binda, klippa till och lägga det i buntar så man slipper pausa arbetet var 30 sekund. Bilderna är tyvärr inte det skarpaste då min mobil är sönder så har en äldre modell.

Hitta även jätte fina röda äpple som jag tänkte göra något fint med på balkongen, men det får jag tänka på lite. Här är lite bilder från helgen, lagom till en ny helg snart är här!


Likes

Comments

Ja, flera månader har gått och mycket har hänt! Jag har hunnit bli arbetslös, sjukskriven, arbetslös och har två timanställnings anställningar, så ingen säkerhet känner man.

Tänker varje timme på hur månaden ska sluta, hur man ska få allt att gå ihop. Och som det ser ut i dagsläget är om man jobbar 2 timmar får man inte A-kassa dom resterande arbetstimmarna som man inte har jobb. Så vissa dagar gynnar det inte en att ta jobb om det endast är 2 timmar.

Det är inte helt konstigt att många inte kommer ut i arbetslivet under en längre tid, får man bara korta arbetstillfälle tror jag att många väljer och tacka nej och väljer att "stämpla". Något som jag tycker är jätte synd!

Likes

Comments

Man säger att morgonstund har guld i mun och det ligger något i det, vevat ut markisen, tagit ut en filt och svept runt mig. Och det bästa av allt en kopp kaffe och en bok skriven av Kepler, paganinikontraktet. Den är verkligen att rekommendera!

  • vardag

Likes

Comments

Hej där!

För nån vecka sedan så fyllde min mormor 75 år, och då var det ett perfekt tillfälle att göra ett kort till henne. Det har legat på hyllan, har inte varit inspirerad till att skapa. Känns som livet bara har rullat förbi mig i några månader. Men äntligen känns det som jag är på banan igen.

Här är mormor födelsedagskort, glömde ta en bild på framsidan (hoppsan)


Likes

Comments

Här sitter jag uppkrupen under en tjock filt i min soffhörna. Jag sitter och funderar på hur jag ska dela av mitt vardagsrum med textiler. Vill så gärna ha det på en skena i taket, men är rädd för att borra i taket när det är en hyresrätt. har ett avlångt vardagsrum och bakom min soffa har jag två fåtöljer och bokhylla med akvarie,

Idag har jag annars inte gjort något speciellt, har varit en lugn dag. Jag passa min brors hund från igår till idag så han blev hämtad i eftermiddags sen var jag ute med min egna lilla vovve. Jag klippte henne för 1,5 vecka sedan och hon blev så lite, pälsen gör mycket!

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter! Jag är tillbaka här igen och ha nya krafter. Detta är mitt första inlägg detta året och det ska bli väldigt många fler.

Sedan jag skrev sist har jag bytat jobb, så just nu jobbar jag på ett särskilt boende, demens avdelning. Det är ett mycket intressant jobb men självklart mycket krävande fysiskt och psykiskt. Jag kommer inom kort berätta hur det är att jobba på ett boende.

Annars har det inte hänt så stora förändringar i livet som är av vikt att berätta :)

Likes

Comments