Ny video uppe! Denna gången får ni hänga med mig och Sebastian när vi julpyntar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens frukost blev varm choklad med vispgrädde och vörtbröd, med russin i OF COURSE. Älskar julen så mycket, vi har fått in julgranen nu vilket gör att det luktar jul i hela lägenheten. Njuter verkligen av den här tiden. Och som pricken över i:et vaknade jag upp till snö.

Likes

Comments

Say hello till mitt nya ljus!! Äntligen har min studiolampa kommit vilket gör att min kamera äntligen är användbar, haha! Så glad!

Likes

Comments

Detta var alltså Stockholms himmel förra veckan när jag gick till jobbet. Helt förtrollande, älskade hur man såg att så många stod och fotade samtidigt, alla kände samma gemensamma känsla av "jävlar va vackert".

Likes

Comments

Under dagen var jag, min syster och min mamma och hälsade på min andra syster som precis flyttat till en villa! Var helt gråtit och överlycklig av att se hur långt hon kommit och hur mycket hon uppnått! Jag är beyond stolt över dig fina syster. Vi fick en house tour, åt advents-fika och mös med Arvid och hans orm (som heter pappa?).

Blev lite gråtit vid ett ännu ett tillfälle (ja, jag har nära till mina känslor) över hur fin Arvid är. Han är den roligaste och finaste ungen i hela världen. Han har gett mig så sjukt mycket utan att ens veta om det. Under perioder de senaste två åren när jag bara vela gråta har han fått mig att skratta tills magen krampar. Jag önskar att han kunde förstå hur mycket han gör för människorna runt omkring honom, bara av hans närvaro. Jag ska vara så noggrann med att berätta det för honom när han förstår vikten av det mer. Jag höll på att börja gråta när vi hade en liten samtalsstund han och jag:

Jag: Arvid, du måste vara försiktig, när du blir äldre kommer du göra dumma saker men jag ska varna dig för dom så att du kan undvika dom och lära dig utav mina misstag. Du måste vara jätteförsiktig och lyssna på mamma och pappa för dom vill alltid bara ditt bästa. Inget får någonsin hända dig.

Arvid: ORM hdkshdk PAPPA!!!!


De va fint, tur att han gör man glad som sagt när jag är ett känslovrak haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och köra min söndagsrutin i form av duschning med ansiktsmask, hårinpackning, rakning av ben m.m.

Likes

Comments

​I morse gick jag upp c. 1 timme innan Sebastian och förberedde en liten advents-frukost. Det blev amerikanska pannkakor, ägg, te, kaffe, juice och, självklart, julmusik! När jag gick upp var jag glad över att det bildest frost på grusvägen utanför så att det kändes LITE juligt och som att någon hört min önskan börjar det TOKSNÖA!! Blev så glad!

Likes

Comments

Efter 2 månaders uppehåll pga kraschad dator är jag nu tillbaka på Youtube! Glöm inte att ändra kvalitén till 1080p och så hoppas jag att ni gillar videon!

Peace

Likes

Comments

​HÄR

Är heeeelt kär i min nya vinterjacka! Varm och snygg, det är fan sjukt svårt att hitta för mig! Så när denna trillade ner i brevlådan blev jag superglad.

Likes

Comments

Börjar faktiskt bli mer bekväm i den här frisyren. Tror dock det har att göra med att det gått c. 2 månader så det börjar växa ut haha, men ändå!

Likes

Comments