Tänk att vi redan är inne på sista veckan på sommarlovet... får ångest bara av att tänka på alla läxor och prov... Man får väl försöka njuta nu den sista veckan, det är ju trots allt fortfarande sommarlov.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit på stranden med lite kompisar, det är verkligen så himla mysigt, bara sola bada och njuta. En av mina kompisar har båt så vi åkte lite med den oxå, det är verkligen helt underbart att va ute på havet. På kvällen var dags för att träffa lite kompisar för en härlig kväll tillsammans med grillning och massa skratt😄❤.


Likes

Comments

Veckan som hat gått har verkligen varit helt underbar. Jag har jobbat en del vilket inte har varit så kul men jag har tjänat en hel del pengar vilket är jättebra. Eftermiddagarna har jag spenderat på stranden tillsammans med mina kompsiar, så himla nice. Sommaren levererar på hög nivåLikes

Comments

Påväg hem efter att ha spenderat några dagar tillsammans med mormor och morfar i deras sommarstuga☺. Älskar verkligen att va där, där finns ett lugn som inte finns någon annan stans.

Likes

Comments

Sommarlovet har verkligen börjat på ett bra sätt. Det var verkligen helt underbart på Kos, superfint väder och ett superfint hotell, vad mer kan man begära?Likes

Comments

Det är bara 3 dagar kvar nu, tre dagar till det är sommarlov. Har räknat ner i flera månader nu, hahah 😄. Det ska bli så himla skönt, ska verkligen försöka att njuta varje dag ☺😊💕.

Likes

Comments

Har verkligen världens bästa kompis, hon är verkligen en ängel. Hade inte klarat mig utan henne, hon är som min syster, min andra halva 💕

Likes

Comments

Det var riktigt längesen det var så här fint väder... det känns verkligen som sommar. ☺💕riktigt skönt att kunna gå runt i shorts och linne utan att frysa

Likes

Comments

Detta påsklovet har verkligen varit superbra, har gjort massar av roliga saker och har träffat mycket kompisar 😄💕. Har nog inte varit hemma en enda dag på hela lovet, hahah ☺💕. Trött som fan nu men det är det verkligen värt.


Likes

Comments

Dagen igår började dåligt men den slutade helt perfekt😄😕. Igår kväll träffade jag lite gamla vänner från högstadiet, vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och mycket skratt😄☺🎂. På vägen dit åkte vi nercabbat och det kändes verkligen som sommar👌✌💖. En perfekt inledning på påsklovet alltså😉👍.

Likes

Comments