Lige lidt "snapshots" fra min ferie fra New York. Hvis du ikke har læst mit seneste indlæg kan du læse det lige her. så giver dette indlæg også lidt mere mening, haha.

Jeg håber i har en dejlig tirsdag.

Knus Johanna
 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle, her kommer der lige en lille update. Først og fremmest beklager, at jeg har været ret passiv her på bloggen på det seneste. I sidste uge var min mor og jeg i New York. Vi rejste i søndags for lidt over en uge siden, på min fødselsdag. Jeg havde aldrig været i New York før, så det var en fed oplevelse og en rigtig god tur. Vi kom hjem i går eftermiddags, og kan godt mærke at jeg i dag har været og stadig er ret træt. Jeg fik ikke rigtig opdateret så meget derovre fra her på bloggen, men jeg gjorde lidt på instagram. Så det er i velkomne til at tjekke ud hvis i har lyst. Der kommer også nogle andre indlæg fra New York i løbet af denne uge, så følg med på instagram og her, så opdaterer jeg om hvornår der er nye ude.


Jeg fik ikke rigtig taget så mange billeder på selve min fødselsdag, men i kan se her ovenover få billeder fra i løbet af ugen. Der kommer også et blogindlæg ud i morgen med flere billeder derfra.

Vi startede min fødselsdag ud med at spise morgenmad sammen med min nærmeste familie, derefter kørte min bror og hans kæreste os ud i lufthavnen hvor vi skulle flyve til London. Der skulle vi mellemlande, og derefter flyve videre med et andet fly til New York. Vi ankom til New York klokken 22.30 lokal tid, på grund af tidsforskel. Vi skulle så have vores bagage osv. før vi kunne komme ud af lufthavnen, hvilket vi gik ret så let igennem, hvilket var skønt! Vi havde forudbestilt en taxa som skulle hente os i lufthavnen. Vi skulle køre i ca 45 minutter til hotellet fra lufthavnen, så det var meget lækkert nå vi var så trætte at der stod en parat til at hente os, i stedet for at skulle ud og deale med at finde en taxa osv. Vi ankom til hotellet ca. midnat og gik ellers bare op til vores værelse og sov, hehe. Mandagen foregik ret stille og roligt, da vi var en smule jetlagged. De andre dage kommer i til at høre om på et senere tidspunkt.

Jeg håber i alle har fået en god skolestart efter efterårsferien, hvis i som jeg havde efterårsferie i sidste uge? Og ellers bare har haft det godt.

Knus Johanna
 

Likes

Comments

I går var min mor og jeg lige et hurtigt smut forbi en cafe, for hyggens skyld. Jeg fik en lækker hjemmelavet iste, min mor en caffe latte og en pain au choclat til deling. I har måske set det, da jeg lagde et billede på instagram derfra i går. Det er blevet lækkert efterårsvejr, med røde/orange farver på træerne. Som jeg har nævnt før, er efterår min favorit årstid! Haha.

Jeg fandt ud af at en af mine veninder samtidig var på cafeen, med en af hendes veninder. Så det var super hyggeligt lige at sige hej.

Min dag, i dag står på masser af lektier. lige pt føler jeg, at jeg har så mange afleveringer og fremlæggelser for. Så det var lækkert lige i går at få et pusterum fra lektierne og få lidt forfriskninger.

Fortsat god søndag!

Knus Johanna
 

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag vil jeg dele seks forskellige frakker alle under 1000 kr. Nogle af dem ligger lige på kanten til at være over, håber det går. Jeg har prøvet at finde lidt forskellige stilarter og mere vovede farver. Jeg håber i kan lide frakkerne jeg har fundet, og kan bruge indlægget til noget. Der er links til alle ovenstående frakker under billederne.

Knus Johanna
 

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Dette er nok mine favorit items fra mærket Ganni lige pt. Jeg synes meget af Ganni's tøj er super fedt, men desværre er det også i den lidt højere prisklasse. Jeg synes det er mega nice at de er lidt mere udfordrende i deres stil, og ikke er noget man allerede har set før. De fleste af jer kender nok mærket, men det kan jo være at i ikke lige har set nogle af disse items.

Jeg håber i bliver lidt inspireret af dette indlæg. Alle items er linket lige under ovenstående billedet.

Knus Johanna
 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gina Tricot har vildt mange lækre ting, til budgetvenlige priser. I hvert fald i de fleste tilfælde. Jeg har fundet 9 af mine favoritter. Jeg kan godt lide, at på deres hjemmeside de ikke har overvældende mange items, så det er til at overskue i stedet for man sidder med 40 sider i bluser, og 30 i Jeans osv. det er altid meget uoverskueligt og man (i mit tilfælde) giver op efter at have kigget i gennem de 5. Så det er et kæmpe plus.

Nå, jeg håber i kan lide nogle af de items jeg har udvalgt, og forhåbentlig fik lidt inspiration til hvad det næste er i kan investere i.

Knus Johanna
 

Likes

Comments