Tidigt imorse åkte jag till ridklubben här i stan, Säffle ridklubb och var funktionär under dagens hopptävling. Det var en jätte rolig dag och dom hade gjort iordning tävlingen så fint. Många fina ekipage var det också, så tävlings suget blev verkligen på topp. Vill så gärna köpa mig en häst så jag kan börja hopp tävla igen. Dags att börja spara. För att vara helt ärlig vill jag hellre spara pengar till en häst än hus just nu, är det konstigt att man känner så? Haha..
Super bra arrangerat säffle ridklubb och stort grattis till alla fina ekipage!! Hoppas det blir tävlingar igen.

Efter tävlingen åkte jag hem och käkade mat, sen tog jag med mig barnen ute till vbro. Mamma passade barnen så jag tog mig en lång tur i skogen. Det blev mycket konditions träning idag och inte så mycket fokus på formen. Tycker det är viktigt nu när Romeo är till åren att skritta mycket innan och efter. Så idag skrittade vi långa sträckor och trava långa om vartannat. Det kan va skönt för att och bara få sträcka ut på sig och inte alltid gå fint i form.

Måste även visa Alvas fina sminkning som hon gjorde i fredags, haha. Så söt! Hon sminkade även mig, men det har jag inget kort på ”tyvärr”. Vi ska göra så ngn mer gång så ska ni få se va fint det blir.

Barnen är badade och Alice sover för natten. Jimmy och hans bror står i köket och gör matlådor inför arbets veckan. Så jag och Alva sitter och väntar på att den ska bli färdig så vi kan snika till oss lite kvälls mat innan läggdags.

Hopps ni haft en bra helg!

Kram

Gillar

Kommentarer

Igår förmiddags var jag på sjukhuset igen för min rygg, men nu vet han inte mer va han ska göra så dom skickade vidare mig till Karlstad för att göra en mer utredning på vad det kan vara. Och jag med mina nerver blir ju alltid så nervös och tror det värsta. Dels att jag gått och haft så ont länge och en konstig känsla och nu för att de blir en större utredning. Nervös, men otroligt tacksam att de äntligen tar tag i det!

Men efter sjukhuset så fick vi en väldigt bra dag. Vi gick till lekparken som ligger vid oss och efter de tog vi en promenad. Vi gick hem och bytte om för att åka till stallet. Tyvärr blev det ingen ridning igår men vi grejade och gjorde fint i stallet.

Nu ska jag iväg och provrida en liten c-ponny. Ska bli kul och se han är.

Ha en fin dag!

Kram

Gillar

Kommentarer

Vad för konton på instagram gillar ni att gå in på?🤩
Vad gör färger på bilderna och vad för slags bilder vill ni gärna se? Tipsa!

Så här ser min instagram ut, har ni något förslag för att den ska va mer intressant att följa så säg gärna till!

Gå gärna in och kika, skulle bli så glad, johannaludge

😍

Kram

Gillar

Kommentarer