Började vid 8 tiden och fick gå vid 9 tiden för var klar med allt i den kursen, var och luncha med brudarna. Sen ska jag ta mig till solariet. Ikväll ska jag vara med min fina Embla.

Likes

Comments

Har varigt hos min fina vän Embla hela helgen, i fredags var vi inne i Ystad och träffade lite gamla vänner! På lördagen åkte vi till emporia och shoppade lite, och på kvällen hade vi mys kväll, alltså en helt vit helg för min del!

Likes

Comments

Vaknade hos Embla av att hon väckte mig i panik, vi hade försovit oss så missade nationella.. Åkte hem till mig och sov lite. Sen åkte jag till svarlöv med Embla för att hämta alla hennes kläder, för hon bor typ i Skurup igen! Så blev en del att bära haha..

Likes

Comments

Är hemma hos mig med Embla äter lite och nu ska vi ut och gå runt svaneholms sjön!
Sen ska vi ut till Embla, och ska sova där inatt!

Likes

Comments

Ligger i sängen med min lilla bebis, hon mår inte så bra.. Hon har lyckats rulla sig i brännnässlor. Så hoppas de går över till imorgon! Ska snart gå och lägga mig, skola imorgon ju!

Likes

Comments

Åkte till Malmö vid 6 tiden, mötte upp Alexandra vid 7 på Malmö c. Köpte cigg och lite annat sen tog vi tåget till hyllie och den bussen till bunkeflo! För att gå på 18 års Fest för Alexandras kompis iza!

Likes

Comments

Vaknade hos Embla tidigt redan vid 9 gick vi upp. Satte oss på terassen i solen och Rökte morgonciggen. Sen byggde vi ihop party tältet!
Åkte in till Skurup för att handla grejer till kvällen. Vid 6 tiden kommer de hit lite folk sen ska vi grilla och dricka lite!

Likes

Comments

Ligger i sängen med en ny gjort smothie , endast massa bär. Ska titta klart min film sen sova!

Likes

Comments

Åkte in mot Malmö vid 10, drog upp till Alex väntade på att Embla skulle komma, sen drog vi på krök i Fridhem, sen vidare på fest, var dock ingen höjdare. Men hade trevligt sällskap!! Fixade skjuts hem så var hemma vid 4 tiden haha..

Likes

Comments