mina första dagar i staden!

HEEEJ!!

Det känns som om det var jättelängesedan jag uppdaterade min blogg men det har typ bara gått en vecka. Mycket har dock hänt och just nu mår jag jättebra och har sjukt kul. Min välkomstfamilj är den bästa någonsin, dom är verkligen otroligt gulliga och vi kommer överens så bra. Staden jag bor i är supermysig och jag trivs verkligen här.

Här kommer lite bilder :))

Så här ovan har vi lite olika bilder. De två högst upp till höger från flygplatsen med några andra utbytesstudenter, den stora bilden är skylten in till staden där jag bor, den undre bilden till vänster är på en tysk utbytesstudent, mig och på min värdsyster Meryl och bilden till höger om den är en bild från staden.

Här är bara lite olika bilder från de senaste dagarna. Jag har bland annat börjat skolan, vilket än så länge har varit kul!

Har varit ute med min värdfamiljs båt en del också vilket varit väldigt mysigt. :)

Igår åkte jag in med några kompisar till Boston, vilket var jättekul! Boston är lite som New York men mysigare. Tog tyvärr inte så många bilder där men det var fint iaf :)

Idag har jag pluggat lite, åkt och ätit lunch med en kompis och badat. Har även umgåtts en del med min värdfamilj och nu ska jag gå och kolla på en film med dom.

Hejdåå

  • I USA
  • 682 visningar

Gillar

Kommentarer