HALLOWEEN WEEKEND

Hejhej!

Tänkte att det var dags att skriva ett inlägg här igen, är ju lite dålig på att uppdatera... Så denna helg var då halloween weekend och jag hade fullt upp. I fredags var det senior night, vilket innebar att alla seniors i Amerikanska fotbollslaget, cheer teamet och i orkestern fick en liten award som tack för dessa år. Det var kul att få vara med om det!

Efteråt så spelade vårt lag vad som kanske var deras sista match, då dom förlora men nu verkar det som om det ändå är tre till matcher, men men. Hur som helst så cheerade jag inför hela skolan, det var kul men sjukt kallt.

Efter matchen som slutade runt klockan 9 så åkte jag hem och gick o la mig rätt tidigt då jag i lördags behövde vakna klockan 6.30 för att åka till en cheer tävling. Tävlade alltså för första gången i cheerleading i lördags, det var kul men vi fick inte jättebra poäng men men.

På lördagkväll så var jag hemma hos en utav mina kompisar och alla skulle klä ut sig då det var halloween. Jag hade inte riktigt hunnit köpa någon halloween costume så slängde bara snabbt ihop något men det blev helt okej ändå.

Sen i Söndags så åkte jag och min värdmamma till Newport, vilket är en stad som ligger i Rhode Island. Av en ren slump så visar det sig sen att Matilda och hennes familj också är där bara över dagen. Så himla sjukt att vi stötte på varandra. Det var iallafall väldigt kul att träffa henne och vi gick på en promenad och tog en kaffe :)

På kvällen åkte jag in till staden som ligger bredvid min, Salem med några andra utbytesstudenter. Salem är känd för att vara the "Witch Town" då dom hängde och brände häxor där förr i tiden. Så under halloween är staden full av massa halloween aktiviteter och det var verkligen superroligt att se. Vi gick in i ett haunted house vilket var läskigt men kul, sen gick vi bara runt dör och tog bilder med massa utklädda personer.

Det var ändå en rolig helg men har haft en del hemlängtan. Saknar min familj o vänner i Sverige men har försökt hålla mig upptagen av annat och på så vis inte tänka på det. Jag hoppas att det går över snart.

Hoppas ni mår bra!

Kram

  • I USA
  • 924 visningar

Gillar

Kommentarer