EN VECKA TILL JUL!

Hej!!

Senaste två veckorna har verkligen gått supersnabbt! Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag packar min resväska och beger mig mot värmare breddgrader. Jag ska nämligen till Karibien med min värdfamilj under jul och nyår!! Är extremt taggad på att få komma till värmen och ta en paus från skolan ett tag :)

Så, förra helgen åkte jag på lördag eftermiddag/kväll in till Boston med två av mina vänner. Emma och Emma. Det var supermysigt men lite kallt. Vi tog tåget in till Boston och gick runt i butiker ett tag innan vi åt middag på en resturang känd för sin choklad. Det var väldigt gott och vi hade mycket kul.

På söndagen hade min värdmamma som är en local cordinator, anordnat en jul/thanksgiving lunch/middag för alla utbytesstudenter under henne och deras värdfamiljer. Det var verkligen jätteroligt. Vi åt turkey, potatismos, sallad, lite olika rätter från andra länder och sen självklart efterrätt.

Sen gick jag i skolan hela veckan och så plötsligt var det helg igen. Så nu i helgen hade jag fullt upp. I fredags gick jag till gymmet och sedan på kvällen åkte jag och min värdmamma in till Boston för att se Boston Ballet, The Nutcracker på operahuset i Boston. Det var så himla fint inne på operan och baletten var också jättefin.

I lördags så började jag dagen med att baka lussebullar tillsammans med min värdmamma medan min värdsyster lagade en italiensk lunch. Det var väldigt mysigt att laga mat tillsammans och julkänslan var på topp. Sedan runt 16.30 mötte jag upp några andra utbytesstudenter. Vi överraskade en tjej från Tyskland vars födelsedag var igår. Hennes mamma hade hyrt en limousin för kvällen. Vi åkte in med limon till Boston där vi åt middag på en väldigt bra resturang. Vi gick också runt lite i Boston. Allt som allt en väldigt bra helg.

Igår var första träningen med skidlaget på snö vilket var så himla kul! Hade inte åkt skidor sen i februari så det var roligt att få åka lite igen. Kom hem ganska sent dock men vad gör det?

Hoppas ni alla mår bra och får en bra jul :))

Kram

  • I USA
  • 1 240 visningar

Gillar

Kommentarer