De första dagarna i New York!!

Hej på er, hoppas ni mår bra!

I förrgår (tisdag) landade jag i New York och har nu spenderat lite mer än två dagar i USA. Allt hittills har verkligen varit superkul.

Igår började vi dagen med ett möte om "how to adapt to America" där dom gick igenom lite saker som kan vara bra att veta och därefter åkte vi buss in till Manhattan. Där köpte vi lunch på Whole Foods som vi tog med till Central Park där vi åt. Det var väldigt mysigt i Central Park men dock otroligt varmt. Jag tror att det kan ha varit runt 30 grader!

Hursomhelst så åkte vi sedan på en guidad tour runt i Upper Manhattan och i Midtown, vilket jag tyckte var väldigt intressant. Därefter hade vi fritid i två timmar och jag och sex andra personer gick till Times Square och där åt vi även middag. Sedan bar det av hemåt mot hotellet där vi spelade kort och sedan gick och la oss. Allt som allt, en mycket mysig dag.


Idag var det återigen möte på morgonen och denna gång handlade det om American Culture och vad man ska förvänta sig om olika saker som maten, skolan och transport. Det var faktiskt ganska intressant att diskutera med andra om vad de trodde och hade för förväntningar.

Efter mötet åkte vi även idag in till Manhattan och började med att äta lunch på Grand Central Station där jag och de jag umgås med åt på Shake Shack. Det var gott men inget man kanske bör äta varje dag. Efter lunchen åkte vi på en guidad tour i Lower Manhattan och vi åkte även över till Brooklyn. Idag var vi vid bla World Trade Center, China Town, Little Italy och Brooklyn Bridge. Under de tre timmars fritid vi sedan hade åkte jag och några andra en båt/färja och fick se Frihetsgudinnan på lite närmare håll, vilket var häftigt. Sedan åt tog vi oss tillbaka in mot World Trade Center där vi åt middag.

Nu är vi tillbaka på hotellet och klockan är ca 21.45 här. Jag är otroligt trött och ska krypa till sängs hade jag tänkt!

Godnatt <33


Gillar

Kommentarer