Beach day + avresa

Hejhej!

Idag spenderade vi dagen på en strand i New Jersey som heter Seaside Heights, vilket var väldigt mysigt. Det tog ca en timme och 20 min att åka dit och vi var där från ca 11.30-16.00. Det var en fin strand som förutom sand och vatten hade en liten nöjespark med en berg och dalbanor och några små karuseller. Vi gick aldrig in till nöjesparken men det var ändå lite kul att de hade en precis vid stranden.

Efter vi hade varit på stranden åkte vi till ett shopping mall där vi gick runt i två timmar och shoppade. När vi sedan kom hem för typ en timme sedan så upptäckte jag att jag blivit lite solbränd även fast jag använde solkräm... men men, det lägger sig förhoppningsvis till imorgon. För imorrn så åker jag äntligen mot Boston och min värdfamilj!! Är sjukt taggad! Mitt plan går runt 13.30 imorgon och det tar endast ca en timme att flyga vilket är så skönt. Kommer alltså komma fram till Bostons flygplats runt 14.30 där en person från min organisation kommer hämta upp mig och en annan tjej från Tyskland och därefter ta oss till våra välkomstfamiljer. För jag har nämligen en välkomstfamilj som jag kommer bo i under de första 10 dagarna då min riktiga värdfamilj är ute och reser. Är hursomhelst väldigt taggad på att träffa välkomstfamiljen också :)

Nu ska jag packa och försöka få mina väskor att väga under 23kg så att jag slipper betala 100 dollar extra för lite övervikt. Sedan ska jag sova.

Kram!

Gillar

Kommentarer