5 dagar kvar!!

Hej på er! :)

Idag är det, som rubriken lyder, endast 5 dagar kvar tills jag tar mitt pick o pack och lämnar Sverige för drygt 10 månader. Det börjar kännas lite mer verkligt nu. Jag ska faktiskt till Arlanda på tisdag och sätta mig i ett plan som går tvärs över Atlanten till ett relativt främmande land där jag ska bo och leva under en hyfsat lång period. Det händer nu, inte om ett halvår, en månad eller ens om en vecka, det är såå nära och det känns sjukt. Det är detta jag gått och längtat efter enda sen i november, och nu är det typ dags?!

Om jag ska vara helt ärlig känns det lite stressigt. Det finns fortfarande en del saker jag måste fixa och allt har varit lite rörigt nu i och med att jag precis flyttat. Men men, allt löser sig väl till slut!

Jag har under den senaste veckan passat på att träffa lite folk och säga hejdå. Alla mina närmare kompisar som också åker på utbytessår har redan lämnat Sverige, så jag är ensam kvar här och vet inget av det som väntar. :P

Folk frågar ofta om jag är nervös och jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan, men efter lite fundering så ser mitt svar ut så här. Nej, jag är inte nervös för själva flytten (just nu iallafall), att åka och bo i ett annat land med främmande människor är läskigt ja, men jag är inte speciellt nervös över det. Det jag däremot är nervös över är att börja skolan. Att komma dit första dagen och inte känna någon, inte hitta runt i skolan plus att ingen där talar mitt egna språk, det är jag ganska nervös inför. Dock, så har jag haft lite kontakt med en tjej från Tyskland som ska gå på samma skola som mig. Hon verkar supertrevlig och snäll, så jag känner ju nästan en person iallafall.

Lite mer USA info är att jag kom med i cheerleadinglaget (!!), verkliga jättekul. Kommer få en cheerleading overall eller nåt liknande med skolans logga och färger på vilket jag är super taggad på :) Sen har jag även fått min välkomstfamilj som jag ska bo i under 10 dagar innan min riktiga värdfamilj kommer hem från sin semester. Allt känns bra och jag känner mig nog ändå rätt redo att åka nu.

Hursomhelst, nu ska jag gå och kolla på lite serier och gå och lägga mig, för imorrn väntar en ny dag med saker som måste göras. Här kommer i alla fall lite bilder från den senaste veckan samt från när Ebba var i Portugal med mig :)


  • Innan USA
  • 566 visningar

Gillar

Kommentarer

mytriptousa
mytriptousa,
Hej, jag spenderar mitt utbytesår i staten New Hampshire och det är ca 40/60 min norr om Boston! Skulle va kul om vi kan ses några veckor efter du kommit hit!!!
nouw.com/mytriptousa
JohannaLindstedt
JohannaLindstedt,
hej!! ja det hade varit superkul!! adda mig på snap @johanna01
nouw.com/johannalindstedt