3 veckor i marblehead

HEJSAN!! :)

Nu har jag varit i Marblehead under ca 3 veckors tid och jag älskar det! Har kul typ hela tiden och upplever nya saker.

Så vad har hänt?

Förra veckan i fredags var det den första fotbollsmatchen (Amerikansk fotboll) för säsongen. Det var första gången jag gick och kollade på en fotbollsmatch och det var verkligen sjukt kul. Nästan alla från skolan var där och hejade och det var en mycket rolig upplevelse. Eftersom att jag är en cheerleader så hade vi på oss våra uniformer i skolan under fredagen och alla fotbollsspelare hade sina tröjor på sig.

Efter skolan gick jag hem, åt middag och bytte om till bekvämare kläder innan min kompis Halle kom och hämtade upp mig. När vi kom till skolan var det redan mycket folk där, vi köpte biljetter och gick och ställde oss i publiken. Alla årskurser står på en viss plats i publiken, så alla seniors står högst upp, sen juniors, sophomores och freshmans. Jag är en senior och stod alltså högst upp :)

Fotbollsmatchen drog igång och alla hejade på. Jag tittade knappt på matchen för det var så mycket som hände i publiken men det var verkligen sjukt kul!

På lördagen, dagen efter, så var jag ute och segla med min värdmamma. Vi tävlade mot några andra båtar och körde tre race. Det var kul men lite kallt haha :)

I måndags och tidsdag var vi lediga från skolan på grund av någon Judisk högtid. Min skola går alltså efter Judiska högtider så vi har haft relativt mycket ledigt nu i början. I måndags, då eftersom vi var lediga så var jag med min kompis Gina. Vi åt lunch och sen åkte vi och körde go-kart. Det regnade lite, vilket resulterade i att vi hade hela banan för oss själva :))

I tisdags gick jag på bio med min värdmamma. Vi kollade på Mamma Mia 2, den var bra men jag tycker nog att den första filmen var bättre. Något som var ganska annorlunda från svensk bio var stolarna. Dom var stora, bekväma och man kunde fälla stolen bakåt och då samtidigt få fotstöd, sjukt najs :)

Sen har jag bara gått i skolan, haft träningar och umgåtts med vänner och värdfamilj.

Idag cheerade jag dock under en fotbollsmatch. Det var kul men jag föredrar faktiskt att sitta i publiken haha.

Nu ska jag försöka få lite homework done innan jag ska träffa mina kompisar och så ska vi typ åka till en farm med massa pumpor hahah :)

Hoppas ni har det bra!

Kram

  • I USA
  • 907 visningar

Gillar

Kommentarer