Allmänt

Maten var supergod igår, jag tog fish and chips & jag HATAR fisk över allt annat haha. När vi kom hem så kom Martin hem & min bror & hans tjej Louise hit, de va roligt att träffa dom igen.

Idag blir det en äventyrsdag som ni ska få följa med på. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fina mamma <3

Nu är vi påväg till en resturang & överaska mamma. Så bild kommer sen

Likes

Comments

Resor

Hittade gamla bilder från USA 2016 när jag & min lossaspappa var där. Enjoy bildbomben haha.

Likes

Comments

Allmänt, Smink och mode

1, Den bloggen jag läser mest på är @sandrathelin en tjej 19 fyller 20 detta året. Hennes blogg består mycket av mode, mat & vardagslivet. Hon är en väldigt glad tjej & har mycket för sig om dagarna. Tycker verkligen att ni borde checka in hennes blogg, ni kommer bli fast.

Den andra bloggen jag läser är @Fitnessjulia som ni hör på namnet så är det träning men även lite vardagsliv. Eftersom jag har blivit insatt i träning & har svårt att hitta motivation så får jag det av denna bloggen. så om ni letar efter motivation så in & läs denna bloggen

Sist men inte minst, @linnahlborg tror nog inte jag behöver förklara vad hon skriver om/vem hon är. Men det är absolut en blogg jag tycker väldigt mycket om.

Likes

Comments

Salong

​Alla bilder är tagna från Maximalno.se

Detta är då min praktiksalong & här kommer jag vara varje fredag från & med 18 Augusti. Jag har fixat mitt hår här i snart 1 år & har aldrig varit så nöjd i hela mitt liv med mitt hår som jag har varit när jag började fixa det här. Det är tre frisörer som jobbar där & det är Vera, Mathias & josefine. Världens snällaste människor & jag har aldrig träffat någon frisör som är så säkra på sitt jobb som just dessa tre är. Enligt mig så är det en extremt fin salong & en härlig miljö. Det är lite högre i pris men man får vad man betalar för. Man kommer ut som en helt ny människa därifrån. 

Men som sagt där ska jag ha min praktik & jag är nervös men det ska bli spännande & se min utveckling. Ni kommer ju såklart få följa med mig varje fredag & se hur min utveckling blir. 

glöm ej att checka ut salongen http://maximalno.se 

Likes

Comments

Salong

Såhär blev resultatet. Älskar det & alltid lika nöjd, jag gjorde det på min praktiksalong som heter Maximalno i Helsingborg av Josefine. Kram

Likes

Comments

Salong

Nu sitter jag på salongen & sitter med blonderingen i håret. Ska bli så skönt att bli av med utväxten. Bilder kommer sen.

Idag fyller Josefine & Mathias år som jobbar på salongen så grattis till er❤️❤️

Likes

Comments

Allmänt

Throw back till den värsta veckan i mitt liv. Jag har redan skrivit ett inlägg om det längre ner men tycker att den för tjänar en throw back iallafall haha.

Ikväll så fick jag migrän så har inte har haft energi alls så har legat & sovit fram tills nu så jag är ganska pigg haha. Får se om jag klarar av att somna. Puss o kram

Likes

Comments

Skola

Mitt fösta gymnasie år har varit bättre än vad jag trodde. Eller började bra & slutade sämre haha. Jag visste att jag skulle börja i en klass med 12 personer & BARA tjejer. Det ända jag visste var att jag skulle börja i samma klass som min bästavän & en från min gamla klass. Allt började bra, jag klickade med klassen & det var inga större grupperingar utan alla var med alla & vi kändes som en klass. Själva skolan gick bra förutom matten. Såklart! Vi hade världens sämsta mattelärare & världens mest arroganta lärare ni kan tänka er. Tappade räckningen hur många utbrott jag fick på honom & hur många ''möten'' vi hade om just honom.

Allt ''dåligt'' började hända med klassen. Man började känna varandra på en annan nivå än innan & det var då konflikter kom upp & tänk er att alla i klassen var tjejer som är envisa & alla har starka åsikter i allt. Men Jag kommer inte gå in på detaljer om allt för då kommer detta bli 20 sidor långt hahaha & jag försöker göra detta ganska kort för jag själv hatar att läsa så mycket så då försöker jag att göra dessa inlägg korta med inte förkorta.

Men iallafall så det började bli mycket drama i klassen & även att jag insåg att mina ''gamla'' vänner eller vissa av dom inte ville ha kontakt med mig för att jag gick en yrkesförberedande program & inte högskoleförberedende som ekonomi eller samhälle. VIlket gjorde mig ganska ledsen eftersom jag tyckte om dom väldigt mycket & tänk på att det är i gymnasiet man inser vilka som är ens riktiga vänner & vilka inte är när ni börjar i olika klasser. Men mina frisör ämnen gick bra men såklart så gick matten bara värre & värre & jag blev mindre motiverad än någonsin att jag inte hoppade av skolan var ett under hahahha helt sjukt. Klassen blev iallafall mer utdelat & tillslut pratade inte typ halva klassen med varandra. Men de ''löste'' sig. Liksom jag lyssnade & kan umgås med dom men jag ändrar inte uppfattning eller åsikt.

Kan säga att matten fick jag F & hoppade av sommarskolan, det blev mer drama under lovet (såklart) men vad kan man förvänta sig när man är 12 tjejer haha. Men detta var EXTREMT kortfattat kan man säga & vi slutade typ direkt efter det ''stora'' bråket haha. 

Men här kommer 5 tips till er som ska börja gymnasiet.Likes

Comments

Dans

En sak ni borde veta om mig är att jag ÄLSKAR dans. Dans är det bästa jag vet. Jag dansar på dansfabriken här i Ängelholm & har dansat där sedan 2014. Innan dess så har jag dansat i Helsingborg.

Jag dansar i 3 olika grupper som heter street-00, commercial/jazz-00 & commercial avancerad & har träningar på måndagar,onsdagar & söndagar. & jag älskar det. Men nu har jag fått äran att bli lärling i 1 år för att sedan bli dansledare på dansfabriken. Så extremt roligt. Jag fick mailet idag om att jag blev antagen till att bli lärling vilket jag tycker var såååååå kul.

Om ni vill ha flera inlägg om dans & min fritid så gilla eller kommentera så blir allt mer intressant i bloggen haha. Men jag längtar sååå mycket tills dansen börjar nu. Kram

Likes

Comments