HUR KAN VI TILLÅTA DETTA?

Jag har beslutat mig för att börja med youtube igen.

Jag valde att sluta med youtube på grund av censuren som pågår. Säger du något som inte passar narrativet så plockas videon ner. Enligt mig och många andra så går det mot vår yttrandefrihet att censurera folk. Senaste nytt är att youtube nu ska börja plocka ner alla videos som säger att Joe Biden inte är vinnare av presidentvalet i USA. Men den som vet hur ett amerikanskt presidentval funkar, vet att valet inte är klart. Joe Biden har inte vunnit än. Bara för att media säger det eller AP, så betyder inte det någonting. Media bestämmer inte vem som vinner valet.

Jag valde att spela in en video idag där jag pratar om hur jag ser på hela situationen med Covid-19. Bland annat så anser jag att saker börjar spåra ur, det som är läskigt är att det är så pass många som inte verkar se det som pågår framför ögonen på oss. Världen rasar samman framför våra ögon, och vi ser det inte.

Jag nämner också den globala protesten som pågår mot corona restriktioner samt förklarar en gång för alla vad begreppet "konspirationsteori" kommer ifrån.


#youtube

Johanna

Gillar

Kommentarer