Lite nytt i lägenheten!
Koppar/rosé guld är min nya favorit! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tror att alla människor drömmer om kärlek och äventyr. Tyvärr så hittar många skäl att inte ens försöka. Rädslan håller många kvar. Livet är över fortare än vad vi kan ana. Har du en bil, så kör den! Har du pengar, spendera dem! Har du personer att älska, älska dem! Så vad vad väntar du på?

Likes

Comments

Den stunden då hjärnan går på högvarv mitt i natten, då man varken vet om man ska skratta eller gråta.

Man tror att ingen ska behandla en illa för att man själv aldrig hade kunnat gör det. Man gör allt för en människa, men man får inte ett dugg tillbaka. En människa som huggit dig i ryggen en gång, kommer göra de fler gånger, kom ihåg det!

Jag bryr mig om människors mående, jag respekterar känslor, jag är ärlig. Och det är vad jag ska ha tillbaka utav de personer jag skulle kunna ta en kula för och inget annat.

Något som jag värderar väldigt högt är ÄRLIGHET.
Med ärlighet kommer man väldigt långt.
Sanningen kommer alltid fram i slutändan så varför inte slänga fram det från första början.

"Ett litet ord kan knäcka mig på mitten"

Likes

Comments

Det handlar om att prata sönder nätter, att sätt på en film om och om igen för storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen av varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nertryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Likes

Comments

Låt inte det som hänt tidigare tynga ner dig. Allt som hänt fram tills nu är bara historia. Det finns inte längre, annat än i dina tankar. Varje gång du tänker på något negativt som hänt, utsätter du dig och din kropp för upplevelsen igen, eftersom din hjärna inte kan skilja på vad som hänt "på riktigt" och det som du "bara tänker". Du ökar alltså mängden negativitet i din kropp, vilket i längden kan påverka både din hälsa och ditt liv. Tillåt dig att släppa, förlåta om det behövs och sedan gå vidare! Du har inget att vinna på att älta eller fastna i gamla saker. Ditt liv är här och nu och varje dag är ny. Varje morgon har du möjlighet att börja om, varje morgon kan du ta beslutet att göra det bästa av dagen. Unna dig det! Ingen annan mer än du förlorar på att ​du ältar det som redan är över. 

Släpp och gå vidare, Lättare och gladare!

Likes

Comments