Tavelvägg!

(detta är inget samarbete)

Har funderat länge på att göra något åt denna vägg, med just en tavelvägg. Men min beslutångest på vilka tavlor jag ska välja (för de finns så otroligt många) tog alltså 2 ½ år kan man säga att faktiskt beställa. Ska jag vara helt ärlig så var de inte att jag kom på vilka som gjorde att jag tillslut beställde. Utan jag tänkte hur dumt är inte detta? De är väl bara beställa och sen är de ju bara byta ut dem om jag vill byta senare. Så puckat! Så äntligen valde jag dessa och jag ÄLSKAR dem!

Det finns så mycket alternativ för att förenkla sin beställning också. Jag valde att se olika alternativ för en tavelvägg. Valde en och sen kunde man flytta i de olika motiven och se hur de faktiskt skulle se ut tillsammans på hemsidan. Otroligt! Sedan är de så smidigt att man beställer ramar där också! Det svåra med detta var endast uppsättningen. fy fan asså! hahaha! Men de gick med lite hjälp av en vän! Mycket skratt blev de och vi sa att vi ångrade oss att vi inte filmade processen för de va sjukt kul. Jag ramlade ur från soffan och ja, herregud... vad krävs de för att sätta upp en tavelvägg liksom!

Måste dock berätta ett litet misstag JAG gjorde. Jag kan rekommendera att mäta tavlorna så dem är så stora som ni tror. Vilket inte jag gjorde! haha! Vem mäter inte? Blev helt i chock när jag tyckte paketet va så stort. Den största tavlan jag hade beställt var 70x100 och jag trodde den största var 70x50. Inte första gången detta händer. Men mitt misstag blev det bästa. Hade jag valt de mindre alternativet hade de blivit lite fjantigt så de kunde inte blivit bättre. Puh! 😅

Men vad tycker ni?! Vilken tavla är eran favorit? Vilken som är min favorit tror jag är ganska givet ;)

FÖRE

EFTER

(tavelväggen mer på kvällstid då punktbelysningen syns mer)

Känns verkligen som ugglan tittar på mig vart jag än står. Älskar de!

Jag beställde på Desenio och kan verkligen rekommendera dem! Lätt att beställa, leveransen var snabb och otroligt effektiv då jag inte ens behövde hämta de tunga paketet. Utan jag valde leveransalternativet "budbee". Sjukt smidigt!

Just nu har dem även en KAMPANJ på deras hemsida "Köp 3 posters betala för 2"

Gillar

Kommentarer

Rasken
Rasken,
Älskar tavlan på ugglan och även eukalyptusen 🥰🙏🏼
nouw.com/rasken
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229