Peeling sticks!

Såg en tävling på instagram då dem lottade ut dessa. Jag hade inte sett denna produkt tidigare! Detta gjorde ju mig såklart ännu mer nyfiknare på att prova! Tror ni inte att jag gick och vann då! Vart så sjukt glad och nu har jag äntligen provat den för första gången!

Denna serie är speciellt utvecklad för känslig och irriterad hy, men kan användas av alla. Denna Peeling Stick är så kallad Aqua Peeling som är en stor trend inom K-Beauty. Peelingen rengör porerna och tar bort döda hudceller skonsamt men effektivt, lämnar huden återfuktad, len, strålande och silkeslen. Den stora bommulstopsen är indränkt i blandning av naturliga och högkvalitativa ingredienser, den innehåller bland annat AHA+BHA 6%, Bamboo Water och Tea Tree Oil. Produkten är hyperalergisk, dermatoligiskt testad och passar även känslig och irriterad hy.

ANVÄNDNING: Öppna förpackningen och tag ut den indränkta topsen. Tänk på att det finns mer dyrbar vätska i förpackningen så spara den för att kunna fukta pinnen vid behov. Börja peelingen från näsan och andra problemområden, sedan behanla hela ansiktet med lätta rörelser. Tvätta inte av, fortsätt med din vanliga hudvårsrutin.

Jag har endast prova dessa sticks 2 gånger nu. Dem ger en liten pirrande känsla i huden, inte att den irriterar mer att den jobbar. Jag gillar verkligen idén med dessa! Som ni ser på bilden ovan så är det som stora tops som man har i ansiktet. Känns hygieniskt att man inte använder fingrarna någonting och med hjälp av topsen tycker jag man verkligen kommer åt på ställen som kring näsa bland annat! Gillar också att dem är förpackade i engångsförpackning vilket gör de enkelt att ta med på t ex resa eller om du ska iväg nånstans och du inte vill släpa med dig tunga burkar. Perfekt!

Just nu finns dessa ENDAST att köpa HÄR på finino!

⚜️

Gillar

Kommentarer