Daisy Beauty Expo 2019

Daisy Beauty Expo är Sveriges största skönhetsmässa för inbjudna influencers och journalister

Det började med att jag gick upp 5:30 för att fixa mig iordning och sedan bar de av till expot. Det började med att vi kom dit och fick se världens finaste himmel. Har aldrig sett en så fin himmel förut, och de kändes lite häftigt att den verkligen satte ribban för dagen.

Sedan bjöds de på frukost och minglade med alla som man följer på instagram. Konstigt nog så känns de ju som man redan känner alla redan, och de är en otroligt skön stämning där. Man är verkligen en av alla, ingen är viktigare eller större än den andra.

Sedan var de dags för mässan. Alla släpade med sig sin tomma resväska som skulle fyllas under dagen! Här nedan kommer de komma en bildbomb från dagen!

(📸 ttilles )

GHD var där och visade upp deras produkter, samt verktyg och stylade även mitt hår. Jag fick äran att få det fixat av Antoine som va sjukt duktig. Passade såklart på att fråga varför han gjorde vissa saker, och gick därifrån med en påse med pressprover men framförallt mer kunskap om varför jag aldrig får till lockarna som jag vill...lite tips och trix från ett proffs är ju alltid sjukt nice! yey! Sen att jag träffade Anna var sååå himla kul. Deras pr ansvariga som är så otroligt gullig och som jag verkligen klickat med. Är så glad att vi även hann med att luncha ihop också! Hon fotade oss när vi sitter och skrattar men minns inte alls var de va vi skrattade åt. Men nu ser jag att Margaretha håller sin vloggkamera, så jag misstänker väl att detta kanske finns med i film då... haha!

FÄRG va även där och visade upp deras sortiment. Dem lanserar läppstift som kommer i 8 olika nyanser. Vad jag fick med mig visar jag sen! =) Men gillar deras tänk kring företaget att man duger som man är och är fin som man är. Vilket jag själv har förmågan att glömma då och då. Dem väljer att marknadsföra sina bilder utan retuscheringar gällande hyfix och sådant. Vilket jag tycker är otroligt bra!

Amelie Soie är ett varumärke som jag inte haft någon koll på förrän hon visade upp en liten handduk som hon berättade skulle ta bort smink på ett effektivt sätt med hjälp att man blöter upp trasan med endast vatten! Då ringde klockan till i mig, har sett dem via sociala medier och hört väldigt gott om den produkten. Så de ska bli superkul att testa men även sminkborstarna!

Acasia är en stor favorit hos mig så gissa hur glad jag blev när jag insåg att dem ska lansera en ny sheetmask. Fick med mig den hem med massa andra härligheter. Anna Karin Wahlberg som har utvecklat denna serie är så otrolig go och jag älskar verkligen produkterna. Denna sheetmask lanseras under våren och innehåller vitamin C, hyaluronsyra och E vitamin som ger huden lyster, spänst och en förbättrad hudton med mindre synliga linjer. Säger man ju INTE nej till. Denna har också samma design som de andra maskerna som man spänner bakom örat, älskar! Ser så framemot att testa denna!

Idun visade även upp produkter, gamla men även nya. Har vart otroligt nyfiken på deras hudvårdsserier, men nu har dem även lanserats hårvård också vilket jag verkligen ser framemot att få prova!

Ida Warg Beauty var där och visade upp hennes produkter. Har faktiskt inte provat dessa, men vi fick med oss pressprover och även appliceringshandske. Dem nämnde också om att dem skulle lansera något nytt i höst men mer kunde dem inte säga. Skojja inte om man är nyfiken!

Philips va där och visade upp deras värmeverktyg men också även andra beautyverktyg. Fick även med mig en locktång hem som ska bli kul att testa. Tror de va en med stora lockar vilket jag gillar. Men någon som jag verkligen blev väldigt nyfiken på var IPL verktyget som man tar bort hår med. Skulle vara så kul att prova!

Bare Minerals kommer ut med en ny stickfoundation. Den kändes otroligt skön på huden och denna vill jag verkligen prova. Otroligt smidigt och kändes tunn och krämig men ändå otroligt täckande!

Depends minilack fyller 25 år 🎉🎊 vilket man verkligen inte missade! Dem bjöd på tårta, godis och en massa gott. Sedan hade dem gjort sååå fint i deras rum. Vi fick bland annat blanda vårat egna nagellack som jag sedan tog med mig och fick en manikyr och lackade naglar av mitt egna lack. Otroligt kul att blanda och önskade jag alltid hade ett sånt här rum att alltid kunna blanda mina nagellack.

Här står jag och Matilda och blandar ihop våra lack. Undrar vad Matilda tänker här, vad blir detta egentligen? Medan jag är fokuseras som tusan! Haha! Jag som älskar att röra om och blanda ihop saker, ni kan ju bara tänka er hur satisfying detta var för mig! haha!

Här blir de manikyr hos en troligt gullig tjej och bredvid ser ni mitt nagellack jag blandade. Älskar ju orange så ville ha ett rostorange med lite glitter i. Men va lite för snål med glittret för de syntes inte. Men älskar färgen! Sedan fick jag fina fransar också. Man vart verkligen omhändertagen där och man kände sig som en prinsessa. Behöver jag ens säga att Depend rummet vann enligt mig detta år!! Ser framemot att öppna påsen med alla pressprover man fick!

Självklart var det många fler utställare (sammanlagt 38 st) och massa fler pressprover som jag kommer skriva om framöver. Ska bli så kul att testa allt!

Vill rikta ett stort TACK till utställarna. Så otroligt kul att träffa människorna bakom alla varumärken och få chansen att nätverka med båda företagarna men också de andra influencerna. Vill också självklart tacka Kicki Norman och Sam Bergenstråhle för att åter igen ha fixat en grym mässa! Så bra styrt med allt! WOW, ni gör de igen! Ni visar vart skåpet ska stå helt enkelt! Grymt!

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

Carina
,
Jättebra skrivet! ❤️
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,