Update!

Hej hopp.

Nu har jag inte varit så aktiv här på ett tag igen. Men denna tiden på året knockar mig. Jag blir så trött och allmänt nedstämd. Så har det alltid varit.

Vi har iallafall hunnit spendera några dagar förra veckan i Karlskrona och Kristianstad. Vi hälsade på familjerna och hann träffa några vänner. Så himla mysigt, även om det bara var en kort visit!

Lite bilder från Karlskrona ❤️

Jag tänkte ta och göra en liten uppdatering. Jag har inte skrivit här på en vecka ungefär. Men jag plockar ut lite bilder och lite text om vad vi har haft för oss denna veckan. Och nu inser jag att det inte har hänt typ någonting!

Vi har fixat pass till barnen. Vi bokade tid för pass till Rio i onsdags, kommer dit och så rekommenderar hon att vi göra om passet efter 1,5 år för att det förändras så mycket. Varför har man då 3 års giltighetstid på så små barns pass? Så då sa vi där att då kanske vi ska göra om Vidas nu när vi ändå håller på. Sagt och gjort, på onsdagen blev det ett pass till Rio och på torsdagen fick vi åka tillbaka och göra nytt till Vida.

Rio skötte sig galant när hon satt i bumbostolen och blev fotad. Och Vida satt så stolt och fint på pallen när det var hennes tur! Älskade ungar, så duktiga!

I torsdags när vi väntade på spårvagnen. Så häftigt att deras ögon är så olika..!! Och ja, Vida var lite siggig för att hon inte fick komma upp ur vagnen.

När vi kom hem igår efter att vi hade gjort Vidas pass fick jag låta henne äta mat vid tv:n. Och äta själv, med händerna! För då kunde jag också få äta i lugn och ro, man får inte vara dum haha. Men hon var mer än nöjd, ni ser ju.

I ett tag nu har jag kollat lite efter mysiga overaller att mysa i. Och äntligen hittade jag så fina på H&M. Beige med små blommor på och hur sköna som helst. Jag köpte dem dock inte betydligt större storlekar så att de kan ha dem länge. Drömmigt att gå runt i så gosiga kläder.

Och Vida, denna lilla människa. Vilket stort hjärta, hon är så fin och omhändertagande. Både mot sin syster, sin docka och sina gosedjur. När jag och Tobbe går runt här och nattar Rio så vill Vida hjälpa till. Om hon inte buffar Rio i rumpan tills hon somnar så går hon runt och vaggar sin docka, antingen i famnen eller i vagnen. Det är så fint att se, så liten och så fin personlighet.

Så idag när de båda var supergnälliga på morgonen så la vi oss alla i vår säng i hopp om att de skulle somna. Det gick sådär, vi fick Rio att somna iallafall. Vida satt och buffade på Rio tills hon somnade. Så himla gulligt. Sen la vi henne i spjälsängen och jag och Vida gick ut i soffan.

Nu sitter jag i soffan, Rio ligger på golvet och leker och Vida går rundor och är trött som jag vet inte vad. Jag ska göra pannkakor nu så att hon och jag kan äta och sen ska hon få sova! Då ska jag dricka kaffe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229