Tisdag - Skogspromenad

Hej hopp. Allt bra med er?

Här är allt bra. Vi har precis varit ute i den hemska kylan och gått en runda. Tro det eller ej, vi har faktiskt varit ute och gått i skogen. Så olikt mig så det är inte sant. Och såklart var vi vilse haha.

Okej, såhär var det. Jag ville inte alls gå ut idag för jag såg i väderappen hur kallt det var. Jag såg även på träden utanför oss hur det blåste. Men, jag kände att vi behövde prova Rio i sittdelen. Vi fick den igår och imorgon ska vi åka 6h tåg till Karlskrona så jag ville veta om hon trivdes i den eller ej. För min tanke är att vi ska byta liggdel mot sittdel redan nu. Just för att hon är mycket nöjdare i vagnen om hon får komma upp lite.
Så jag tänkte att vi går ut en liten runda bara, så att hon får känna på den och så att Vida kan sova en stund.

Sagt och gjort. Rio trivdes bra i den, Vida somnade så fort vi kom ut och Rio var inte sen att haka på. Hon somnade också. Jaha tänkte jag. Nu får jag gå här och frysa tills de vaknar igen. För hade jag gått hem igen så hade jag fått väcka dem för att bära upp dem till lägenheten. Det ville jag såklart inte.

Så jag gick en runda jag brukade gå när vi flyttade hit. Då går man en liten bit i skogen, men denna gången tänkte jag att jag svänger av och går lite mer i skogen. ”Jag borde ju komma ut vid sjön” tänkte jag. Men så fel man kan ha.... Jag gick och gick och gick. Tusen uppförsbacke, geggigt och brant. Perfekt med den dubbelvagn och två barn! Herregud haha.

Tillslut förstod jag vart vi var. Då hade Vida vaknat igen så hon fick gå en liten bit. Jag ville inte ta upp henne innan jag visste vart vi var.

Jag avskyr att hon har nappen på bilderna!!! Hon har bara napp när hon sover, man har inte napp när man leker. MEN, helt från ingenstans har hon börjat stoppa ALLT i munnen så därför fick hon ha nappen när vi gick. Då visste jag att hon inte stoppade något i munnen!👏🏼

Nu är vi iallfall äntligen hemma. Usch så kalla vi är trots en massa kläder. SÅ ovärt att gå ut. Usch.

Barnen ska få mat nu, sen ska jag också hinna äta lite. Jag måste ta tag i att packa inför Karlskrona också, det är ju en del saker som ska med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg