Superhärliga torsdag

Hej på er!
Här har det varit tyst idag. Jag har inte orkat skriva.
Det har varit två skitdagar här hemma. Det har varit tufft. Vida har varit så himla ledsen och gjort så mycket motstånd. Och igår var det ingenting som klaffade. Barnen brukar ändå i princip sova och äta samtidigt. Men igår skulle den ena sova, och den andra lekte. När den andra skulle sova så vaknade nästa osv osv. Det var verkligen så fel allting igår.

Kvällen igår slutade iallafall bra då jag träffade en vän i Eriksberg. Vi fikade och pratade ikapp alla åren vi missat. Efteråt var jag så duktig och gick till gymmet, applåd!

Imorse vaknade dem vid kl 06. Jag tror Vida vaknade tidigare men då tog Tobbe henne. Eftersom de vaknade så tidigt så tänkte jag att idag också skulle bli en sån tråkig dag. Men ack så fel man kan ha.

När vi kom upp satt vi och tittade på Pippi, Vida satt och tittade så länge. Aldrig varit så lugn vid tvn haha. Vid 9:30 var hon så trött att hon bara somnade helt själv i soffan. Det har aldrig hänt innan.
Sen har Vida har varit jätteglad hela dagen, hon har lyssnat på mig och röjt rundor här. Så idag har allting klaffat bra, Rio har också skött sig. Hon är så stark i kroppen, 4 månader och hasar sig redan framåt på golvet. Så ja, vi lär ju få jaga henne på Gran Canaria i december.


Vid 11:30 bestämde vi oss för att gå ut en sväng. Jag tänkte att Vida skulle få åka lite rutschkana och gunga och Rio fick åka sulkyn.
Det var så mysigt, Vida tyckte det var så roligt att få komma ut och leka. Rio låg nöjd i vagnen.

Inte helt lätt att plocka upp stenar med tumvantar 😆

Vi gungade tillsammans!

När vi kom in igen var det dags för mat för båda. Sen lekte Vida på sitt rum lite och jag och Rio satt i soffan och mös.

Nu har Vida precis ätit lite vindruvor till kvällssnacks. Jag behövde få henne att varva ner lite. Hon har varit i full fart hela dagen så nu behövde vi lugna oss lite haha. Snart är det läggdags för barnen! Och jag ska mysa i soffan.

Ha det fint allihopa! Trevlig kväll ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg