Ny energi

Det blev en tur till gymmet när Tobbe kom hem från jobbet. Jag trodde aldrig att jag skulle gå dit då det varit en tuff dag. Det har som sagt varit jobbigt med Vida några dagar nu. Jag hoppas på en bättre dag imorgon, jag insåg nämligen idag att enligt appen som följer hennes utveckling visade att idag var sista dagen i ett utvecklingssteg. Så förhoppningsvis är hon sitt vanliga jag om nån dag, kanske redan imorgon haha.

Jag behövde iallafall en paus så jag släpade mig till gymmet. Och vilken tur att jag gjorde det. För jag gick verkligen därifrån fulltankad på energi igen. Så himla skönt. Det är verkligen värt att gå till gymmet även om man inte orkar. Det är värt det efteråt, det måste jag komma ihåg!!!
Jag hade först tänkt köra ett av passen på mitt träningsschema, men jag kände inte alls för det så det blev en svettig timme på bandet, så kör jag passet på schemat hemma imorgon istället.

När jag kom hem var Vida vaken men Tobbe skulle precis lägga henne. Jag hade tänkt ta en dusch direkt men så vaknade Rio. Så nu sitter jag i soffan, hungrig och fortfarande svettig med en liten Rio som precis somnat. Tobbe kämpar fortfarande med Vida...

Jag ska iallafall ta och lägga ner Rio nu och gå och duscha. Sen behöver jag mat. Och mysa till Elitskolan! Tända ljus ska jag också göra, behövs i detta regniga väder.

Ha en fin kväll alla, puss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg