My river of life ❤️

Between the banks of
pleasure and pain flows the
river of life. If you spend
much time on either bank you
will miss out on life.

- Sri Nisargadatta Maharaj

Den här texten stämmer så bra på mig. Jag har levt, jag har provat, jag har lyckats, jag har misslyckats, jag har kämpat och jag har haft det lätt.
Och oavsett vad så har jag alltid tagit mig vidare. I livets flod.

För mig så är det här en text att leva efter. Det är ord att alltid ha med sig. Jag ska föra den vidare till mina barn och jag hoppas att de tar den till sig och lever efter den.
Jag tycker att det stämmer så bra, att man ska leva och ta sig vidare och även våga testa andra vägar, för annars missar man livet. Det är verkligen så det är, stannar man på en plats, för att man kanske trivs för tillfället, nöjer sig med mindre än man förtjänar eller kanske rent av fastnar nånstans med negativ energi och inte tar sig vidare, - då missar man livet.

Jag har alltid letat efter mer, jobbat mig framåt och helt plötsligt kände jag att jag befann mig på rätt plats. Det var många vägar dit, en del återvändsgränder men när jag fann Göteborg, då fann jag mig själv. En del av mig var i mål. Nu har jag andra mål att uppfylla och ta mig till men så länge jag tar mig framåt och provar så vet jag att jag kommer komma dit. För nu vet jag hur det känns när jag hittat rätt. ❤️

Det är också väldigt fint att barnens namn betyder liv och flod. Vida och Rio. Därför känner jag att denna texten är ännu mer rätt, den och dem är så självklara.
Våra barn, livets flod, mi Rio de Vida ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229