Min version av memoriebox till barnen

Jag har länge tänkt på hur jag ska spara alla bilder och minnen till barnen. För jag vill spara ALLT, här är jag en riktig hoarder. Jag önskar att jag kunde skriva ner och spara allt, varenda sak de gör, kläder, foto och andra saker.

En del saker har jag lagt i varsin låda till dem. Som deras första kläder, saker från BB, vissa foto, och andra speciella saker.
Jag har även varsin ”ett-årsdagbok” till dem och sen kommer jag skriva ner andra saker och minnen till dem i vanliga anteckningsböcker. Det är bara det att jag är så dålig på att få det gjort.

Den senaste tiden har jag tänkt på hur jag ska göra med foto, jag vill egentligen framkalla varenda bild och sätta in i album men det känns ganska orimligt. Och dyrt. Så frågan är vart man ska dra gränsen?
Jag älskar det analoga. Idag är i princip allt digitalt. Men jag känner att jag står kvar i det analoga, iallafall när det gäller kalender, anteckningsböcker och liknande. Jag vill därför spara ner deras minnen i böcker också. Jag vill skriva i böcker till dem. I min värld ser jag framför mig hur de är på sina rum när de blir äldre och läser allt jag skrivit till dem. Jag hoppas att dem vill det.

Men, jag har en annan tanke också. Idag tog jag tag i den. Jag skapade varsin mail till barnen. Där kommer jag att skriva till dem också. Och framför allt skicka bilder. Sen när de blir äldre så kommer de att få lösenorden för att kunna läsa allt jag/vi har skrivit till dem och titta på alla bilder. Där löser jag även problemet med bilderna. Då kan jag skicka bilder i mail istället och bara framkalla en del av dem. För som sagt, det analoga. Jag vill kunna sitta och titta i album också. Vad gammal jag känner mig? Haha.
Denna mail kommer jag även att ge ut till våra familjer och de som vill ha den. Då kan de också skriva till barnen och skicka vad de vill. Hur spännande? Jag hoppas verkligen att de uppskattar detta när de blir äldre.

momlife is the best life ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229