En tuff dag....(vecka)

Denna veckan har nog varit den tuffaste sen jag blev mamma. Inte för att vi har två barn, utan för att Vida har ett så extremt humör just nu. Hennes vilja börjar verkligen komma fram, vilket såklart är sjukt bra! Men det är så påfrestande. Hon gråter för exakt allt. Och bara slänger sig på golvet hela tiden. Det är verkligen ingen dans på rosor just nu. Jag är verkligen på bristningsgränsen idag.
Och droppen idag var när Vida tappade min pepsi. Jag hade sparat den sen i förmiddags och så kom vi hem, vi var i källaren för att packa ur vagnen. Och precis är jag tog upp Rio så sträcker Vida sig efter påsen och får tag i den och min pepsi och släpper i golvet. Den gick såklart sönder och det blev ingen läsk för mig. Jag var inte långt ifrån att gråta då. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar min läsk, haha!

Idag har vi iallafall varit på BVC med Rio. Det var en utmaning att rodda och få ihop allt innan vi kom iväg idag. Vi hade tid 13:45, det är mitt i allting. Barnen brukar äta vid 13:00 så jag fick flytta allt och få ihop det så att vi kunde ta spårvagnen vid 13:04. Men det löste sig och vi kom iväg.

Rio fick sitt 3-månadersvaccin. Gud vad ledsen hon blev, stackars lilla hjärta. Annars var allting bra, vi vägde och mätte som vanligt. Hon är lång och smal, vår lilla Rio. Allt såg bra ut så det var skönt.

Efter BVC tog vi vagnen hem igen. Rio sov så då tänkte jag att Vida kunde få gunga lite tills Rio vaknade, så slapp vi väcka henne bara för att bära upp henne till lägenheten. Så det gjorde vi, gungade och åkte rutschkana. Det har varit den enda stunden som Vida har varit glad idag. Ser ut som att vi får gunga hela dagarna så hon slipper vara arg och ledsen haha.

När Rio vaknade och klockan närmade sig 16:00 blev det dags att gå hem så de kunde få mat i sig. Och det var då allt med min läsk hända. Usch, jag är fortfarande lite ledsen. Det gjorde mig såklart arg och trött på allt annat också sen när vi väl kom upp till lägenheten. Här är så stökigt, vi har ingen mat, jag måste tvätta, och dammsuga igen...ja, det är en sån dag..!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229