Dagens, onsdag

Innehåller affiliate-länkar

(Inlägget innehåller annonslänk!)

Godmorgon fina! Hur mår ni i det kyliga vädret? Usch, jag trivs inte i detta alltså. Och då har vintern inte ens kommit på riktigt. Hjälp..

Igår: Vi var i Slottskogen igår och lekte. Det gick inte som planerat. Vida var så ledsen när vi var där och skulle absolut inte vara i vagnen. Hon grät och grät. Det var nästan så att jag också grät tillslut för jag visste inte vad jag skulle göra med henne. Och svårt för mig att bära henne när jag har vagn och Rio också. Men tillslut när vi satt på spårvagnen så tog jag upp henne och hon somnade direkt på mig. Jag vet verkligen inte vad som hände för att hon skulle bli sååå ledsen. Det har hänt någon gång innan, men det är inte ofta hon gråter så i total panik. Hemskt.

Morgonen: Den blev en tidig morgon. Båda barnen vaknade runt 06. Så hela familjen var uppe tillsammans imorse, mysigt.

Dagens plan: Vi ska vara hemma idag. Vi är fortfarande frusna sen vi var ute igår haha.
När Tobbe kommer hem idag så ska jag till Eriksberg och träffa en vän som jag gick reserledarutbildningen för Apollo med. Så roligt, hon bor också i Göteborg nu. Efter det stannar jag kvar och tränar i Eriksberg. Kul att prova ett nytt gym.

En önskan: Att min iPhone kommer idag. På fredag har jag väntat i fem veckor. Det står leverans denna eller nästa vecka, jag hoppas på idag..!

Nästa vecka: Vi ska åka till mamma och pappa i Karlskrona på onsdag nästa vecka. Jag har redan börjat packa i mitt huvud haha. Allt för att jag ska kunna packa så lite som möjligt, så bra som möjligt. Vi kommer åka tåg så jag orkar inte så mycket packning, jag kan ju inte bära så mycket när jag har vagnen också. Det ska iallafall bli supermysigt. Det är jag, barnen och min syster som ska åka ner.

Nu: Vi sitter och lyssnar på barnsånger, sjunger och jag dricker kaffe samtidigt! Livet.

Rios fina fleeceoverall hittar ni HÄR!

Mina hjärtan igår! Ett tag var hon glad iallafall, älskling❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg