Dagens, måndag

Hej hopp!
Äntligen var det måndag igen. Jag gillar faktiskt måndagar, mysig dag!
Och just nu gillar jag inte helgerna för att allt står stilla då haha. Jag får ingen info om min mobil på helgen och vi kommer inte heller få veta om Vidas förskola på helgen. Så just nu är jag verkligen ett fan av måndag-fredag!

Morgonen: Vi har haft en mysig morgon här. Vi alla vaknade runt 07. Och som vanligt gick vi upp och tände alla ljus i lägenheten för att få mysstämning. Sen fick barnen mat och kläder.

Dagens: Anna och Lea kommer hit snart. Vi ska mysa och leka. Vi ska även till bvc med Rio senare idag. Spännande! Jag tänkte ta och gå dit faktiskt, för ikväll blir det ingen träning för min del så då får det räcka med promenad. Annars har vi inte mycket mer planerat. Vi ska bara njuta!

Ett gott skratt: Igår när jag och Tobbe skulle gå och lägga oss så svarade jag honom med ett ”ah nej” när jag gick förbi Vidas rum. Och då hör vi hur Vida härmar mig, ”ah nej”. Hon var tydligen vaken. Så jag skrattar till och tittar in där, då skrattar hon också och är påväg ner från sängen. Vi dog av skratt. Så oväntat eftersom vi trodde att hon sov..!!

Nu: Jag ska sätta på en balja kaffe! Livet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg