Dagens, fredag

Godmorgon världen.
Hoppas att allt är fint med er. Det har varit lite tyst här i bloggen men jag har bara inge orkat skriva. Vi har inte gjort så mycket så jag lät bli att skriva bara för att jag ska.

Nu tänkte jag dock ge er en liten status. Vi närmar oss helg och dop för Rio så vi har fullt upp här hemma.


Först och främst vill jag säga att det känns ju som att nån försöka sätta stopp för dopet. Något jobbar verkligen emot mig haha.
I onsdags: Jag tänkte börja röja och dammsuga här hemma lite så, plocka undan, ställa iordning och dammsuga av första vändan. Men då gick dammsugaren sönder....jaha, hur gör vi nu liksom!?

Och sen kom nästa grej....


Igår:
Jag hade det lugnt här igår på morgonen med barnen så jag tänkte att jag sätter igång och bakar. En del av det som skulle bakas kunde jag göra redan nu. Mitt i allt, då gick mixern söndern...!!! Seriöst? Vad händer!?
Så Tobbe fick köpa hem en ny mixer igår efter jobbet så att vi kunde baka klart. Så igår gjorde jag färdigt 2 av 3 saker.

Inatt: 03:44 vaknade Vida.. Tobbe tog henne men var tvungen att byta blöja, då började hon gråta och väckte Rio. Så vi tog varsitt barn och jag fick inte somna om förrän Rio somnade vid 04:45 typ.

Dagens plan: Idag står bakning, städning, bada barn, ställa iordning bord och duka på schemat. Det mesta kommer dock göras ikväll och när Tobbe kommit hem. Det är lite svårt att fixa en massa med barnen runt sig men det brukar funka så en del kommer jag nog få gjort under dagen här. Jag kan iallafall baka och ställa alla saker på sin plats!

Imorgon: Då är det dop! Lilla Rio ska döpas. Det ska bli så mysigt.

Nu: Jag ska sätta på kaffe nu. Så gott! Och kanske baka redan nu?

Igår, mitt avbrutna bak. Men tillslut blev det klart, och gott!!

Älsklingar. Vida är inne i en period med massa gos, och hon vill så gärna hålla Rio hela tiden. Hon sträcker sina armar mot henne och sen springer hon och lägger sig i soffan så att jag kan lägga Rio hos henne! Så fint. Syskonkärlek❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg