VISSTE NI ATT?!

HEY YOU GUYS! Idag tänkte jag dela med mig av fem roliga "Visste du att", både saker om mig som allmänna saker jag ser fram emot. Allt från champagne-bilar, till att utmana mig själv, till grejer jag ser fram emot!

* Först och främst: Jag ska snart hålla tal inför i princip hela skolan! FATTAR NI ELLER?! Omgg. Jag höll ett studenttal i min retorikgrupp, därefter gick jag till final och jag blev en av de tre vinnarna! Jag ska alltså hålla tal inför hela skolans 1or och 2or på deras avslutning.

* Har mycket roligt framöver nu! Igår var det ju bal, imorgon ska jag jobba första dagen på mitt nya jobb på Lindex och på fre-lör är det dags för Summerburst! Därefter studenten! TAGGAD TILL TUSEN för allt.

* Snart ska jag börja plugga inför gymnasiets sista läxa någonsin, ett seminarium. Inte så kul, men äsch, det är SISTA läxan i gymnasiet, vilket känns fantastiskt!

* Visste ni att Moët & Chandon kommer resa land och rike runt i sommar med en champagnebil, och stanna i Göteborg vid två tillfällen! 27-29 juli vid Avalon Hotell och 3-5 augusti vid Långedrags värdshus! HUR ROLIG GREJ?! I´ll be there.

* Igår var jag ute och sprang! Även om det inte gick suveränt, då jag varit riktigt dålig på att träna det senaste, så var det skönt att komma ut och röra på mig. Och skönt efter såklart. Klapp på axeln!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229