SAMMANFATTNING: Min första vecka på Berghs

Kreavitet är guld värt?

Jahaja, då tänkte jag sammanfatta min första vecka på Berghs i detta inlägget. Nu: I och med att det är fredag har jag ju genomfört min första vecka på skolan.Veckan har bestått av: Nya intryck, föreläsningar och möte med många nya människor, samt min klass! Vi har även delats in i grupper i och med dagens presentation. (Det var så länge sedan jag stod framför en grupp människor och talade såhär)?! Men jaja, det ska nog gå bra.


Ibland har vi käkat på skolan. T.ex denna fantastiska sushin från K25.


Och ibland har jag käkat hemma (innan eller efter skolan). Som den gourmet-kock jag är: har det blivit riktigt avancerade och smakrika rätter: Som nudlar och pasta med pasta-sås.


Sammanfattat har det varit en väldigt bra första vecka. Jag ser fram emot att fortsätta lära känna min klass, och verkligen lära mig mycket/utvecklas denna terminen!! Denna veckan har kallats "Introduction Week" och nästa vecka sätter skolan igång på riktigt. Vi har ärligt haft det ganska chill i veckan, men nästa vecka blir det blodigt allvar. ;-)


Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Vad pluggar di? Och är det du som finasiersr utbildningen eller får du hjälp av dina föräldrar? Så kul!! nouw.com/lifeofkile
JohannaKindbom
JohannaKindbom,
Hej fina du!! Jag pluggar strategisk kommunikation och trivs så bra med det- Det är jag som betalar allt, vilket jag är väldigt stolt över! Kram <3nouw.com/johannakindbom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229